niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Katolickie Liceum ogólnokształcące

Witam wszystkich :) od września chciałabym kontynuować swoją naukę w Katolickim Liceum Ogólnokształcącym. Proszę Was o opinie (mieszkam kilka km od Łomży) czy warto tam iść, jak nauczyciele, ogólnie wszystko o szkole. Z góry dziękuję :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Katolickie Liceum ogólnokształcące

odradzam ze szczerego serca :) nie polecam. Może i atmosfera fajna, znajomi spoko ale ogólnie nie jest fajnie uczeszczanie do tej szkoly. Polecam II LO niz Katolik. Pozdro

;]

a dlaczego nie jest takie fajne? ;)

jest fajne, ale z tego co wiem, liceum nie ma być "fajne", tylko DOBRE.

nie polecam. atmosferka może i ok, ale na prawdę baaardzo słabe przygotowanie do matury. Może 2 dobrych nauczycieli. bez korków leżysz (a przecież nie po to się chodzi na lekcje, żeby potem bulić za dodatkowe).

a ze studniówką to będzie bankowo przerąbane. co rocznik to lepsze hece i większe problemy...

byłam, nie polecam.

ekonom ma najlepsze studniowki :)

*.*
gg

ja nie polecam tej szkoly, ze wzgledu na biologię, która jest porażką, jeżeli myslisz o tym przedmiocie na rozszerzeniu to zapomnij o dobrze zdanej maturze, bo poziom nauczania jest na poziomie przedszkolnym, nawet gorzej.

Historia w tej szkole jest na dobrym poziomie nauczana. Z tą panią i solidną nauką historia na pewno będzie dobrze zdana

;]

W katolickim liceum możesz kontynuować swoją wiarę, bo nauka tam jest na dalszym planie....patrz: http://www.perspektywy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4655&Itemid=881

rudy błazen z druhem

a jakie szkoły polecacie? jakie profile?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org