Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Katolickie Liceum ogólnokształcące |
Witam wszystkich :) od września chciałabym kontynuować swoją naukę w Katolickim Liceum Ogólnokształcącym. Proszę Was o opinie (mieszkam kilka km od Łomży) czy warto tam iść, jak nauczyciele, ogólnie wszystko o szkole. Z góry dziękuję :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Katolickie Liceum ogólnokształcące |
odradzam ze szczerego serca :) nie polecam. Może i atmosfera fajna, znajomi spoko ale ogólnie nie jest fajnie uczeszczanie do tej szkoly. Polecam II LO niz Katolik. Pozdro ;]
|
|
a dlaczego nie jest takie fajne? ;)
|
|
jest fajne, ale z tego co wiem, liceum nie ma być "fajne", tylko DOBRE. nie polecam. atmosferka może i ok, ale na prawdę baaardzo słabe przygotowanie do matury. Może 2 dobrych nauczycieli. bez korków leżysz (a przecież nie po to się chodzi na lekcje, żeby potem bulić za dodatkowe). a ze studniówką to będzie bankowo przerąbane. co rocznik to lepsze hece i większe problemy... byłam, nie polecam.
|
|
ekonom ma najlepsze studniowki :) *.* gg
|
|
ja nie polecam tej szkoly, ze wzgledu na biologię, która jest porażką, jeżeli myslisz o tym przedmiocie na rozszerzeniu to zapomnij o dobrze zdanej maturze, bo poziom nauczania jest na poziomie przedszkolnym, nawet gorzej.
|
|
Historia w tej szkole jest na dobrym poziomie nauczana. Z tą panią i solidną nauką historia na pewno będzie dobrze zdana ;]
|
|
W katolickim liceum możesz kontynuować swoją wiarę, bo nauka tam jest na dalszym planie....patrz: http://www.perspektywy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4655&Itemid=881 rudy błazen z druhem
|
|
a jakie szkoły polecacie? jakie profile?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |