Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Życie na własny rachunek |
Jeśli np. ja zarabiam miesięcznie 2400 na rękę a kobieta jeszcze studiuje ale otrzymuje stypendium, to da się godnie przeżyć wynajmując mieszkanie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Życie na własny rachunek |
Myślę, że jeżeli nie potrafisz sobie poradzić z odpowiedzią na takie pytanie to może lepiej "nie żyj na własny rachunek".
|
|
tak jak wyżej, nie nadajesz się by przetrwać w tym kraju na własny rachunek
|
|
uzupełnij wypowiedz o informacje na kogo głosowales Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zdecydowanie za 2400 przezyjesz ;]
|
|
przeżyć tak, godnie nie
|
|
Biernaczento ma rację ja też tyle mam na miesiąc i mąż także - da sie przeżyć bo oboje mamy dochód a u was jak tylko ty to kiepskie szanse :D
|
|
Oo,to Tobie zieloniutka dobrze.Moja Mariolka siedzi sobie w domu ,więc wszystko na mojej głowie.
|
|
a to troszkę współczuję _mały_;) ja przez parę lat też siedziałam w domu aż wzięłam sprawy w swoje ręce ( odstawiłam wszelkie nałogi itp itd )a dodatkowo zagnałam Staśka do roboty - bo ile można żyć z zasiłku...:D i udało się :)
|
|
Nie ma czego mi współczuć.Fizycznie nie pracuje,a i tak pewnie w najsłabszym miesiąc zarobie tyle co Ty ze Staśkiem przez pół roku.Oby się nie pogorszyło to da się żyć.
|
|
a to pogratulować w takim razie :D:D
|
|
A nie ma czego.Mogę Cie kiedy ze sobo zabrać w te wschodnie strony,tylko ,żeby Mariolka ze Staśkiem mnie nie wykapowali.-:)
|
|
facet? masz jaja?? chyba zbuki. reszta jest milczeniem:))))))))))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
facet chyba chciał sie pochwalić zarobkami myśląc ze mu tu będą zazdrościć...pff...myśli że tu sami gimnazjaliści siedzą i bezrobotni...:D Zenit schowaj się z tymi swoimi zarobkami i z kobietą...darmozjadem...:) Ty nawet nie wiesz jakie tu szychy piszą i ile mają na miesiąc - zostaw dla siebie te przechwałki o nędznych paru groszach :D a skoro pytasz czy z tego da się wyżyć....- jeśli będziecie się ubierać w używakach a zakupy opierać tylko i wyłacznie na promocjach i przecenkach to moze i da się wyżyć :D Powodzenia :)
|
|
_maly_ jakby co to chętnie :)
|
|
ze zbukami? Najgorzej jest jak ktoś nie w temacie wtrąca swoje 3 grosze. ps.Mariolka ostatnio tyle szczawiu nazbierała ,że i Tobie na zimę kilka słoikow chętnie dam.-:)) ,a Stasiek złapał coś?
|
|
a jednak była na szczawiu..a Ty nie dałeś znać co do majówki..ładnie to tak..? ;) a ja czekałam..oj, czekałam..
|
|
ile trzeba zarabiać, by godnie żyć?
|
|
jak ja bym chcial zarobic 2400 ...............
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |