Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przekladka |
czy w naszym {kochanym } miescie podejmie sie ktos przekladki z anglika na europe? chodzi o BMW X5
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przekladka |
ja tez mam do przelozenia lt35 i fiata doblo moze jest ktos kto sie tym zajmie jasiek lomza
|
|
W Łomży raczej nikt tego nie zrobi: http://angliki.info/f21/warsztaty-mapa-polski-4.html
|
|
do Kezo czy naprawde w naszych okolicach nikt sie nie podejmie ? to po cholere sa te wszystkie (warsztaty) ? nie bede robil tego we Wroclawiu
|
|
Moim zdaniem co zrobi od razu fabryka,NIGDY nie zrobi nawet najlepszy w Polsce mechanik! Ale jak komus nie zalezy na wlasnym bezpieczenstwie to niech kupuje i przeklada. To jest prawie to samo(moim zdaniem) jak ktos kiedys pytal tu na forum,gdzie mozna pospawac aluminiowe felgi? Kiedys kumpla wuj kupil Passata z 2002 roku w wersji kombi z Anglii. Jakiez bylo zaskoczenie gdy na rondzie kola same skrecily w inna strone i mial stluczke.
|
|
Po co przerabiać,jezdzij tyłem.
|
|
Zapytaj u mechanika w Rakowie , Słyszałem że czasem to robi. Zmieniał Pajero na lewą stronę.
|
|
przekladal wielokrotnie mechanik w czarnocinie. Znajomy sam mial od niego takie auto, wiec mozesz podjechac i sie zapytac. Jadac od piatnicy po prawej stronie obok remizy, na pewno pokieruja jak spytasz.
|
|
Czy ten w Czarnocinie to odpowiedzialny?
|
|
ja u niego naprawialem starsze auta, ze wzgledu na wtrysk, kilkukrotnie tez polecalem i nikt nie mial zastrzezen. Najprosciej podjechac i spytac czy zrobi te przekladke i juz. Za pytanie nic sie nie placi.
|
|
Dziekuje za rady POZDROWIENIA!!!!!!!!!
|
|
A próbowałeś z lustrem?
|