Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
parking przy stokrotce |
czy ktos sie oreintuje ile by kosztowalo trzymanie motoru na parikngu strzezonym blisko stokrotki a tym bardziej fajne by bylo jak by ktos podal mi numer zeby moc sie ugadac:)dzieki wielkie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: parking przy stokrotce |
(86) 4730414 To ten numer:) Jak się dodzwonisz daj znać:) przy hotelu gromada koszt to 2 zł/h :) A tak w ogóle w posiadaniu jakiego motocykla jesteś?:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
około 40 zł chyba
|
|
hmmm posiadam motor yamaha fz6 naked 2006 i sciagama go z angli bo przyjezdzam na miesiac i chce miec swoj transport a mieszkam na niemcewicza w blokach i nie pozwole by stal pod blokiem na noc:)
|
|
dzieki chlopaki znazlem numer tami kosztuje 35zl na miesiac a tym bardziej ze mam blisko zeby sie tam przejsc wiec dla mnie nie bedzie problemu:)
|
|
cymek87 patrzyłem niezłe moto:) Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Powitamy Cię Cymku chlebem i solą. Jaką masz grupę krwi?
|
|
eheheheh dzieki a grupe krwi mam bardzo dobro 0rH- czyli moge byc dawco dla kazdego wiec zaopatrz sie w numer Pakero dzieki wielkie i w lipcu bedziesz mial okazje widziec pomaranczowe cacko na angielskich blachach:)witam lomze mam nadzieje ze nie macie tam zbyt wiele dziur
|
|
w sobotę widziałam...fajnie się prezentuje :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
cymek liczę że dasz się śmignąć swym cackiem:) ja ci dam swoim chopperem:D Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |