Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ... |
Czy nie zauważyliście , że ostatnio na forum przycichło i ogony pod d..y podkuliło towarzystwo z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO i INFANTYLNEGO dziadziunia marudy ? Czyżby dotarło to do większości , że ten forumowy mądrala jest sfrustrowanym , zakompleksionym DUPKIEM ? Wcina się zawsze i wszędzie w każdy temat , jak przysłowiowa brudna koszula w d..ę , nie mając nic merytorycznego do powiedzenia , a tylko podpiera się jakimiś głupkowatymi komentarzami nie związanymi z tematem . Lansuje się tu stary grzmot , znajdując tani poklask wśród GIMNAZJALISTÓW , bądż rzeszy bezrobotnych frustratów , tak jak on żyjących , jak PASOŻYTY z zasiłku dla bezrobotnych , zapomogi z MOPSu i stołujących się w stołówce Caritasu . Stary dziad KOMPROMITUJE SIĘ i OŚMIESZA na stare lata , ale cóż mu pozostało , jak jest SAM JAK PALEC ( w d...e , bo nie zakładam , że z takim dziadem i niby chłopem " jak u ludzi baba " którakolwiek kobieta , by wytrzymała - zaraz pojawią się głosy potencjalnych chętnych fanek - tylko jedno : JEST BRANIE , A NIE MA WZIĘCIA ! prawdopodobnie ten samotny DUPEK nie ma nawet potomka , a i to lepiej dla społeczeństwa , że taki POMIOT nie pozostawia po sobie bękartów , bo tylko z naszych podatków musielibyśmy utrzymywać jego wybrakowane produkty , chociaż i w to wątpię , bo z pustym worem , jak i mózgiem jest to raczej niemożliwe ) i tylko tu może niby się realizować . Tu jest cały jego świat i tu niby bryluje wśród sobie intelektualnie podobnych . Myli real z wirtualnym światem tego forum ! marudo ! NIE KOMPROMITUJ SIĘ i NIE OŚMIESZAJ na stare lata. PS: Zaraz odezwą się głosy niedobitków GIMNAZJALNEGO z fan clubu marudy , Obleśny , _mały_ , siwasuka , andzia C itp ... Nie będzie ich dużo , bo większość zapier....a za chlebem za granicą , czy u beneficjentów dopłat unijnych , roztrząsając obornik a teraz w sezonie zbierają ślimaki winniczki , czekając na jagody , grzyby , zbiór kwiatu lipy, jarzębiny czy kasztanów . OPINIA TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI , Z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO marudy , MNIE NIE INTERESUJE !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ... |
Czy nie zauważyliście , że ostatnio na forum przycichło i ogony pod d..y podkuliło towarzystwo z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO i INFANTYLNEGO dziadziunia marudy ? Czyżby dotarło to do większości , że ten forumowy mądrala jest sfrustrowanym , zakompleksionym DUPKIEM ? Wcina się zawsze i wszędzie w każdy temat , jak przysłowiowa brudna koszula w d..ę , nie mając nic merytorycznego do powiedzenia , a tylko podpiera się jakimiś głupkowatymi komentarzami nie związanymi z tematem . Lansuje się tu stary grzmot , znajdując tani poklask wśród GIMNAZJALISTÓW , bądż rzeszy bezrobotnych frustratów , tak jak on żyjących , jak PASOŻYTY z zasiłku dla bezrobotnych , zapomogi z MOPSu i stołujących się w stołówce Caritasu . Stary dziad KOMPROMITUJE SIĘ i OŚMIESZA na stare lata , ale cóż mu pozostało , jak jest SAM JAK PALEC ( w d...e , bo nie zakładam , że z takim dziadem i niby chłopem " jak u ludzi baba " którakolwiek kobieta , by wytrzymała - zaraz pojawią się głosy potencjalnych chętnych fanek - tylko jedno : JEST BRANIE , A NIE MA WZIĘCIA ! prawdopodobnie ten samotny DUPEK nie ma nawet potomka , a i to lepiej dla społeczeństwa , że taki POMIOT nie pozostawia po sobie bękartów , bo tylko z naszych podatków musielibyśmy utrzymywać jego wybrakowane produkty , chociaż i w to wątpię , bo z pustym worem , jak i mózgiem jest to raczej niemożliwe ) i tylko tu może niby się realizować . Tu jest cały jego świat i tu niby bryluje wśród sobie intelektualnie podobnych . Myli real z wirtualnym światem tego forum ! marudo ! NIE KOMPROMITUJ SIĘ i NIE OŚMIESZAJ na stare lata. PS: Zaraz odezwą się głosy niedobitków GIMNAZJALNEGO z fan clubu marudy , Obleśny , _mały_ , siwasuka , andzia C itp ... Nie będzie ich dużo , bo większość zapier....a za chlebem za granicą , czy u beneficjentów dopłat unijnych , roztrząsając obornik a teraz w sezonie zbierają ślimaki winniczki , czekając na jagody , grzyby , zbiór kwiatu lipy, jarzębiny czy kasztanów . OPINIA TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI , Z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO marudy , MNIE NIE INTERESUJE !
|
|
Oj boli po Andzi, ale i ty zaczynasz przeginać. Zezowaty nie bierz tak do siebie, olej nie reaguj , a te forum może stanie się normalne.
|
|
Przegladajac forum zauwazylem ze w Lomzy potrzebna jest pilnie nowa placowka medyczna ,a zawodem przyszlosci bedzie psychiatra .
|
|
belfer , PRZEJRZYJ NAJPIERW ostatnie tematy i posty , a póżniej wyrażaj swoją opinię ! W każdym temacie , obojętnie czego by nie dotyczył , to fan club marudy , łącznie z nim samym PIERWSZY zaczyna głupie komentarze i wstawki pod moim adresem . Mnie to wali , co ch...e sobie piszą , bo te CIOTY są w swoim wirtualnym świecie , ALE TY ? Odpisuję bo mam dobrą zabawę z IDIOTÓW , ( bez napięcia ) , a mam taki charakter , że jak ktoś mi w twarz pluje , to nie powiem , że deszcz pada .
|
|
TEMPIEM CHAMSTWO I GŁUPOTEM SIŁOM I KULTUROM OSOBISTOM !
|
|
Autor: belfer , Autor: belfer , jedyne co mnie trochę tu "zabolało ", to Twoja wypowiedż , jak nie znałeś CAŁOKSZTAŁTU sytuacji i bez przeczytania WSZYSTKICH postów z ostatnich godzin , skomentowałeś temat. Sorry , pomyliłem się . Ja tu nie przeginam , tylko odpowiadam chamstwu po chamsku . Mam sobie dać na głowę narobić ? Ja nie jestem jak maruda , któremu pluć w twarz , a on powie , że deszcz pada . Tak kiedyś setki razy " wiąchi " słał andzi C vel CXRSa1 vel miriamjan vel 7angelfree i WZAJEMNIE , a teraz sobie wzajemnie d...ę liżą ? Zajrzyj do wyszukiwarki , to zobaczysz jak walczył z 7angelfree , ile mu ch..i posłał . Jest jak chorągiewka , z której strony wiatr powieje , ten typ maruda - nie ma honoru i ambicji . ZOBACZCIE , KTO i CO PISAŁ w ostatnim czasie w KAŻDYM TEMACIE z dzisiejszego dnia , niezależnie od tego o czym była mowa . A tematów było kilkanaście i postów kilkadziesiąt . KTO PIERWSZY zaczynał głupie komentarze pod moim adresem ? Czy ja pisałem PIERWSZY do tego stada BARANÓW ? Zgoda , ten temat założyłem ja , aby odpowiedzieć na stek bzdur i pomówień , a TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI , już setki razy , trzymając się kupy ( śmierdzącej ! ) , wylewało na mnie pomyje , czując się mocnymi w kupie. Mnie to wali , co piszą ci sfrustrowani fani marudy , ale odpisuję tym POTOMKOM ROZTRZĄSACZY GNOJU , bo mam z nich dobry ubaw . KTO , PIERWSZY , GDZIE I Z JAKICH POWODÓW , PISAŁ W KAŻDYM TEMACIE , PROSTACKIE POSTY POD MOIM ADRESEM ?
|
|
oszszszsz kurna !!!!!!!!!!!:):) A ten psychol sam ze soba gada:):):) masz rację km :) Pilnie potrzebna nowa placówka :):):):)
|
|
marudnA , forum jest od tego , by się wypowiedzieć MERYTORYCZNIE i na temat , a ty CIOTO próbujesz zatkać usta komuś , kto pisze niewygodnie dla ciebie PROSTACZKU ! Uważasz , że tylko fan club ZDZIECINNIAŁEGO i INFANTYLNEGO dziadziunia marudy , ma tu dyktować swoje prawa ? Oj, boli cię prawda !
|
|
Widzisz marudnA , ja wierzę , że w Łomży , jak w każdym innym mieście , są ludzie inteligentni i wartościowi ( w przeciwieństwie do ciebie ! ) , a ty jesteś zakałą tego miasta . Zdziecinniały stary PRAWICZEK z piórkiem w d..e , który lepiej by zrobił , jakby zostawił to forum i pisanie głupot , a wziął się do wideł . Czy STARY GŁUPCZE nie widzisz tego , że ZAWSZE i WSZĘDZIE cię olewam i obnażam twoją głupotę ? BARANI ŁBIE , NIE OŚMIESZAJ SIĘ na starość ! Komu tu chcesz zaimponować , GIMNAZJALISTOM ? Cały twój WIRTUALNY ŚWIAT jest g....o wart , a ja sobie TYLKO JAJA ROBIĘ z ciebie śmieszny IDIOTO .
|
|
monolog trębacza:)
|
|
jak ktos sam ze soba rozmawia to potrzebna jest mu pomoc specyjalisty 001
|
|
Zezol nie o to chodzi. Po prostu niektórych trzeba olać, ciepłym żółtym moczem.
|
|
Zezol,zjedz Snikersa,bo jak jestes glodny to zaczynasz strasznie gwiazdorzyc.
|
|
ale to cie boli zezowata dupo-mysle ze jest to twoja obsesja czyli cel został osiagniety a po tym (---.adsl.szeptel.net.pl) widać ze jesteś wsiochem hehehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |