Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ornge sms |
czy wie ktoś może czy można sprawdzić treść wiadomości na orange.pl jeżeli się jest tam zarejestrowanemu???jeżeli tak to jak:)? Lala22
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ornge sms |
ORANGE sorki za błąd:) Lala22
|
|
Och Laleczka,Ty to masz problemy .
|
|
Ale i tak Cię lubię -:))
|
|
hehe no mam te problemy ajjj i pytam :) Lala22
|
|
Na stronie, po zarejestrowaniu, wchodzisz w zakładkę MultiBox (czy jakoś tak :p). To Twoja skrzynka z wiadomościami. Możesz tam odbierać i wysyłać wiadomości. Wchodzisz w skrzynkę odbiorczą i tam powinno wszystko być. :) ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
hm ale chodzi mi o to że te smsy zostały usunięte a chciałabym je teraz przeczytać... Lala22
|
|
niestety treści nie sprawdzisz - jedynie kiedy były wysyłane i odbierane ( dokładna data i godzina )
|
|
SZKODA ;( Lala22
|
|
GREEN a jak to zrobić?bardzo mi zależy na tym aby się czegos dowiedzieć o tych sms'ach... Lala22
|
|
Lalka ,Ty nie dziwacz,jak chcesz to napiszę kilka SMS-ów do Ciebie.
|
|
Coś mi się wydaję ,że Ty Lalka się gonisz.-:)
|
|
na stronie orange się nie dowiesz treści smsów niestety.. jeśli to coś bardzo ważnego ( groźby itp ) to jedynie przez sąd.. Przejdź się jeszcze do operatora, zobacz co powiedzą, ale pewnie nic z tego, przykro mi....:(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |