poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MECHANIK AUTO-BORAWSKI NA UL.POZNANSKIEJ

serdecznie prosze o szczere opinie na w/w zaklad mechaniczny z gory dziekuje i pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MECHANIK AUTO-BORAWSKI NA UL.POZNANSKIEJ

AHAHAHAHAHAHA

Byłem kilka razy, ale ten zaklad to chyba na krasce sie znajduje. powiem tak: stawiasz tego samego dnia, robią dobrze i na miejscu (maja chyba 5 kanalów) ale i sobie rowniez dobrze licza. Jak zalezy ci na czasie to bym polecal.

nie POLECAM

nie polecam również

NIE POLECAM, auto potrzymali głupot nagadali, że trudna sprawa i kosztowna itd. a ktoś sam to naprawił pod garażem korzystając z internetu :)

ja tez nie polecam liczy jak za zboze a na robie te słabo sie znaja tylko odrazu liczy jakie czesci bedzie wymieniac po koleji nie loklizujac dobrze tek jtóra nprawde trzeba wymienic

Uwaga, człowiek mówi by zostawić samochód bo trzeba dużo rzeczy sprawdzić a w tym modelu jest trudny do nich dostęp, ale zostawi ludzi i będzie wszystko zrobione. Zajmie to sporo czasu więc samochód będzie wieczorem i tak jest. Właściciel dzwoni około 18:), przyjeżdżasz warsztat już pusty samochód podobno zrobiony to i to sprawdzone, wymienione. Płacisz słono bo roboty dużo, części wymienione ale jedziesz zadowolony, a tu zonk jak się okazuje po jakimś czasie prawie nic nie wymienione, ba nawet nie było rozbierane. Płacisz jeszcze raz ale już następnemu mechaniorowi oby tym razem uczciwemu. Jak nie znasz to lepiej popytaj a serwis Borawski to lepiej wielkim kołem omijaj chyba że chcesz potwierdzić moją historię. Taki kłit martekingowy dożo ciężkiej roboty w tym modelu i ciężki dostęp to musi kosztować, ;)

NIE polecam

Czyli opinię już masz na temat tego warsztatu, chłop się od pługa oderwał, książek się naczytał i napisał sobie "Serwis" na warsztacie. Śmieszne, ale prawdziwe. Niech jeszcze z klientami za części rozlicza się z faktury czy z paragonu, a nie z WZ-tek, bo dla mnie to jest zwykłe złodziejstwo.

Nie polecam! Zero pojęcia o mechanice!!!

------- lepiej należeć do niektórych niż do wszystkich --------

Nie polecam nie polecam nie polecam a i Nie Polecam.......

Konsul2 ,następnym razem kup sam części do naprawy i daj je mechanikowi do naprawy,a zobaczysz ile zaoszcządzisz.Faktura zakupu ,paragon i ewentualne rabaty są dla kupującego za kilkuletnią współpracę.
PS.jesli kupujesz np garnitur w sklepie to też żądasz od sprzedającego żeby Ci pokazał fakturę jego zakupu?

Ja tam naprawiam od wielu już lat w AUTO BORAWSKI i nie miałem problemów takich co moi przednicy piszą, z tego co mi widać to zakład non stop się rozwija nowe usługi przychodzą i teraz mogę w jednym miejscu w wszystko zrobić ostatnio byłem na serwisie klimatyzacji i zapłaciłem za cały kpl 149 zł. GORĄCO POLECAM WIĘCEJ TAKICH ZAKŁADÓW W MIEŚCIE

Naprawiałem nie raz i mam wszystko wyszczególnione co do towarów usług na zleceniu co ile kosztuje i nie widzę tam żadnego oszustwa stare części Pan Mirek zawsze pokazuje i robota zawsze dobrze zrobiona nawet ostatnio miałem samochód umyty wyczyszczony czego więcej właściciel zna się na robocie przyzna u to szczerze. POLECAM

dolacze sie do kilku postow wyzej,rowniez nie polecam tego pseudo zakladu-nie wszystko zlote co sie z wierzchu swieciu!!! niestety rowniez trafilem tam na moje nieszczescie zupelnie przez przypadek,roboty doslownie na dwie godz.samochod trzymali 3 dni,bardzo nieprofesjonalne podejscie do klienta,miala byc zrobiona jedna rzecz nagle wynalazlo sie klika-oczywiscie za ktore pozniej klient musi zaplacic!!! zero kontaktu z klientem jakie czesci maja byc montowane czy oryginalne czy zamienniki czy robimy czy nie itd... zero kontaktu z klientem!!! tak bylo bynajmniej w moim przypadku... robia po swojemu i tyle!!! wracajac do czesci oczywiscie wedlug wlasnego widzimisie wkladaja czesci oryginalne ktore akurat u nich nabieraja dwukrotnie wyzszej wartosci jak w sklepie motoryzacyjnym,totalne zdzierstwo!!! pozatym zero pojecia o mechanice...za naprawy w tym zakladzie zaplacilem niemal miesieczne swoje pobory!!! najfajnejsze w tym temacie jest to ze wywalilem tyle kasy w bloto a samochod dalej znajdowal sie w takim stanie po naprawie jak przed,niemaialem juz zdrowia jezdzic tam spowrotem w ramach reklamacji naprawa powiodla sie ale oczywiscie w innym zakladzie ktory z gory naswietlil co bylo zepsute koszt 10 krotnie nizszy!!! NIE POLECAM I NAPRAWDE PRZESTRZEGAM PRZED TYM ZAKLADEM!!!

jak moga tam dobrze robic jak uczniowie naprawiaja i ucza sie na autach klientow sam szef moze i sie zna ale on nie robi najlepiej wybrac zaklad tm gdzie nie ma malolatow jest majster od lat lub robi sam wlasciciel polecam Bogdana na Nowop[rojektowanej sam robi z kuzynem i wszystko git

Autor: Andre695 (---.play-internet.pl)
Data: 18-05-12 11:18

tu się dziwisz znam Pana Mirka od lat i od lat sam robi nie siedzi pod krawatem i on wyszkolił ilu dobrych mechaników gdzie powinien być autorytetem dla innych od kogo maja się uczyć uczniowie jak nie w praktyce w dobrym zakładzie może lepiej niech czytają książki to będziesz miał więcej speców takich jak ty czyli internetowców naprawiających auta przez internet :)
Nie pisz głupot pierdoł na kogoś jeśli go nie znasz.
Powodzenia .

znam tez nie twierdze ze p. Mirek sie nie zna tylko lochy ktorzy tam pracowali psuli auta nie wiem jak jest teraz wiem ze kiedys nawet ktos sie sadzil z zakladem ze auto mu splonelo po naprawie podobno zostal przyciety kabel miedzy skrzynia a silnikiem przy skladaniu ale szczegolow nie znam jak to sie skonczylo kto mial racje dlatego tu sie nie wypowiadam dalej

Ciekawe jak by auto spłonęło w takim serwisie UTO BORAWSKI który istnieje już od sporo lat w Łomży, to byśmy się pierwsi na 4lomża dowiedzieli z tego co mi wiadomo to ostatnio ktoś zwarcie zrobił jak pompkę paliwową wyjmował w jakimś SERWISIE W ŁOMŻY. Jak by p. Mirek źle robił to by klientów mieniał i kasy nie było by na rozbudowy inwestowanie w sprzęt Ale widać że chłop wie co robi. Sczesze tylko pozazdrość z takiego małego serwisu taki serwis.
Pozdrawiam Cie Andre695..

nie bede sie wypowiadal bo nie robilem tam nic byc moze masz racje ale wole jak robi fachowiec niz uczen moje auto za duze ryzyko jak cos noe dokreci i w przy wiekszej predkosci moze sie zle skonczyc

Rowniez NIE POLECAM !!

(-_-)

osobiście mogie polecic ten zakład, wszystkie usterki zawsze usunięte i na wyznaczony czas tylko mocno po kieszeni leci, coś około 100pln za godzine pracy przy aucie plus części

Na godziny to można płacić dziewczynie a dobry mechanik ma cennik w głowie.
Zajechałem tam kiedyś i jak zaczęli mi śpiewać, że to trzeba obejrzeć, wycenić to pojechałem gdzie indziej.

Autor: Andre695 (---.play-internet.pl)
Data: 18-05-12 14:23
wracając do tematu
"znam tez nie twierdze ze p. Mirek sie nie zna tylko ..."

"nie bede sie wypowiadal bo nie robilem tam nic byc moze masz racje ale wole jak robi fachowiec niz uczen moje auto za duze ryzyko jak cos noe dokreci i w przy wiekszej predkosci moze sie zle skonczyc"

Dla mnie jestes skończonym idiota jak dużo ludzi na tym Forum pisze niewiedząc o czym jak można oceniać jeśli tam sie nie naprawia, jeszcze piszesz w bez szczelny sposób ze właściciela znasz

NAJWIDOCZNIEJ JESTEŚ SAM UCZNIEM O NIESPIENIONYCH AMBICJACH ŻYCIOWYCH KOMUŚ INTERES WYSZEDŁ TO NIEMO ZESZ PRZEBOLEĆ.

jeszcze raz POLECAM AUTO BORAWSKI

nie polecam , a co do części które rzekomo pokazują że były wymienione to pewnie przynoszą od lat w tym samym kartoniku , kasjer nr 1

koziol0

Fly-mx
moze wytlumaczysz co sie liczy w ten komplet?

Bardzo Polecam. Od lat serwisuje tam swoje auto i nie mam z nim zadnych problemow. Mila obsluga i oczywiscie bardzo dobry kontakt. Zawsze dzwonia i informuja, pytaja o dalsza procedure, czyli nie robia nic bez naszej wiedzy. Oby wiecej taki zakladow jak ten.

az sie macieju pofatygowales zalozyc konto?

Najwyzszy czas, zeby zobaczyc co sie dzieje w tej Lomzy i moc czasem komus cos doradzic. Pozdrawiam

Polecam ten zaklad wszystkim ktorzy chca aby ich samochod trafil we wlasciwe rece, do dobrego specjalisty. Ludzie znaja sie na tym co robia. Osobiscie odebralem samochod wymyty i wyczyszczony w srodku, co wcale nie bylo wliczane do kosztow.AutoBorawski to zadklad z przyszloscia, sa duze kolejki ale warto poczekac.

oo i znowu pan maciej:)

nie polecam.Drogo i niezbyt dobre mają naprawy!

Popatrzcie jaki staż na forum mają użytkownicy piszący pozytywne opinie... śmiechu warte...
Nie polecam tego zakładu osobiście.

ja pamietam jak kilka lat temu kolega z honda pojechal do gaznika, odeslali od razu, nawet nie wjechal na kanal...musial szukac kogos innego

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org