Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół na wesele Aster |
Witam! Czy ktoś może coś powiedzieć na temat zespołu na wesele Aster? Z góry dziękuje za wszelkie info:) Pozdrawiam!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół na wesele Aster |
wszystkie zespoły to profanacja muzyki !
|
|
Ja tam bym ci polecił Ronix chłopaki dobrze grają
|
|
dobrze grają... ale głupa !
|
|
u mnie grali i nie narzekałem :) goście też, a co śmieszniejsze u znajomych (i nie tylko) którzy byli na weselu też grali - osobiście polecam sama kliknij na http://zespol-aster.pl/
|
|
Byłem na 2 weselach z Aster, no tak sobie, brak chęci współpracy z gośćmi, tego nie zagramy , to nie pasuje. Co do RONIX to zaje...ta muza, gitarzysta niesamowity(dogrywa na żywo), fajna zabawa ogólnie.
|
|
najlepiej spiewajo kawalek miesny jez
|
|
Ronix , Jocer , Graffit , Uniwers - sprawdzone, typowo weselne - POLECAM ...
|
|
Raczej nie polecam Astera ale lepszy może być ZESPÓŁ TENOR całe wesele grają NA ŻYWO wszyscy perkusista, gitarzysta(2) i klawiszowiec nic sie nie "dogrywa". Sa naprawde dobrzy. Grali np na imieninach u Magdy Gessler w Wiszących ogrodach nad Narwią. ;)Byłam na paru weselach są świetni ;)
|
|
Jeśli postawisz dla gości dobry alkochol to najgorsze patałachy będą super
|
|
Teraz takie trudne czasy, że nawet z dobrym alkoholem może być słabo... Ludzie nie mają pieniędzy i często oszczędzają też na weselach: mniejsze wesela, tanie lokale, tania oprawa muzyczna (dj albo kiepski zespół), tani alkohol. Czasami jeszcze sytuację może uratować dobrze zrobiony samogon. :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |