Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"chiński bar" czy tylko taki szyld? |
Witam. Przejazdem widziałam na ul. Księcia Janusza zaraz przy ul. Rycerskiej jakby bar chiński (szyld coś tam chiński itd...) w tym ciągu lokali co znajduje się pizzeria. Czy ktoś wie dokładniej co to za bar?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "chiński bar" czy tylko taki szyld? |
zezowaty wie:) On zna wszystkie łomzynskie biznesu z jedzeniem bo sie w poblizu nich zaopatruje w żarcie :):):)
|
|
marudnA , czy ty jesteś już tak sfrustrowanA i zdesperowanA , że wszędzie chodzisz po wszystkich tematach , PIERWSZA piszesz głupoty i jakieś durnowate posty pod moim adresem ? Ch..a do d..y szukasz ? wp...asz ze swoimi głupkowatymi komentarzami w prawie każdy temat . Ta marudnA , to zawsze i wszędzie musi napisać coś głupiego , a teraz ta _mała_ i siwa suka mu d..ę liże . marudnA , a może ty w Caritasie się stołujesz , czy wystarczy ci zapomogi z MOPSu ? marudny DUPKU , tobie PLUĆ W TWARZ , TO POWIESZ , ŻE DESZCZ PADA .
|
|
No i widzisz zezowaty czym sie róznimi ?? Ja tobie kilka minut temu w innym temacie nachrachałem w pysk a ty sie obtarłeś i dalej siedzisz na forum jak kundel przy budzie :):):)
|
|
nie czepiac sie zezowatego on ma swoj biznes i sie smieje ze zwyklych szaraczkow co nie umieja sobie z niczym poradzic i siedza cale dnie na forum
|
|
marudnA , nie odwracaj kota ogonem ! marudnA , przeczytaj DOKŁADNIE TEN TEMAT jeszcze raz od początku i może dotrze wreszcie do twego BARANIEGO ŁBA , że jesteś DUREŃ . Dla mnie jesteś NIKIM = ZERO i wali mnie to co taki PSI KUTAS wypisuje . Nie odzywałbym się gdybyś nie szukał ch..a do d..y ! I po kigo wała , ciągle wstawiasz PIERWSZY prowokujące teksty pod moim adresem ? Czy ja pisałem do ciebie ? Co gorzej ci ? maruda , CZY tY MASZ CHOĆ ZA GROSZ HONORU ? Mam tu dobrą zabawę z ciebie KMIOTKU i dużo śmiechu , a ty marudnA zapieniłAś się od złości . I dobrze !
|
|
JAKIM SFRUSTROWANYM DUPKIEM trzeba być , aby w temat który dotyczy chińskiego jedzenia , wstawiać głupkowate uwagi . To jak ta stara , bezzębna BURA SUKA , która jak nie potrafi ugryżć , to chociaż sobie poszczeka . Oj, stary INFANTYLNY marudo , tracisz zimną krew DEBILU ! Czyżbym już tak ci dokuczył , że śnię ci się po nocach ? Masz koszmary nocne , to może i się jeszcze moczysz ? Pampersa na noc !
|
|
Każdy temat potraficie zniszczyć.... Tak tam znajduje się China Box,jest to pub w którym można dobrze i niedrogo zjeść,zagrać w bilard i przechylić browara...
|
|
Autor: Sativa , sorry ale zauważ KTO PIERWSZY to zrobił ? marudnA ma jakąś obsesję na moim punkcie . Ja się bynajmniej nie napinam , bo mam go głęboko w d..e , ale odpisuję mu tylko , mając dobrą zabawę z tego zdziecinniałego KMIOTA i jego przydupasów . A nie jestem z takich CIULI jak on , gdy mu ktoś w twarz pluje , a on mówi , że deszcz pada .
|
|
Dziękuję Sativa za pierwszą konkretną odpowiedź. O nazwę dokładną mi chodziło. Pozdrawiam.
|
|
Zapytaj zezowatego.On wie co i jak,bo ze względu na jego zeza zatrudnili go na kilka godzin dziennie aby udawał chińczyka.Można go często spotkać za barem gdzie się stołuje.Taka sierota w słomianym kapeluszu i z pianą w pysku. Za blisko nie podchodz,nawet właściciel odpadki w misce podaje podsuwając ją kijem.
|
|
_mała_ , a co tobie gorzej ? Ta marudnA , to zawsze i wszędzie musi napisać coś głupiego , a teraz i ta _mała_ mu d..ę liże . _mała_ i marudnA , to która z was jest specjalistką od orala , a która od anala ? Może jesteście wszechstronne i dziury do wyboru ? Mam tu dobrą zabawę z was CIOTY . , jak jedna drugiej w d..ę wchodzi .
|
|
Autor: maruda (---.2.techtel.pl) Data: 18-05-12 17:51 No i znowu pokazałeś kim jestes :):):) bezbłędnie rozpoznałes swój ulubiony trunek :):):) Moje gratulacje uszkodzony :) Odsłaniasz się coraz bardziej , jeszcze kilka prowokacji z mojej strony i będziemy o tobie wiedzieli wszystko :):) Pisz pisz , odpisuj na każda moja prowokacje a informacji o tobie mam coraz wiecej :) //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// I znowu czegos nowego sie o tobie zezowaty dowiedziałem :) A tak bardzo chciałeś byc anonimowy :0 A tu krok za kroczkiem , prowokacja za prowokacja i obraz najwiekszego forumowego idioty coraz wyraźniejszy :):) Jeszcze kilka takich prowokacji zezowaty i pokaże ludziom twój wizerunek :):) Ale póki co to pisz, pisz a ja zbieram o tobie informacje:):)
|
|
marudnA , o czym ty piszesz ? Teraz nadrabiasz miną i odwracasz kota ogonem ? Jaka prowokacja z twojej strony , czy ty DEBILU nie widzisz , że to ja cię podpuszczam ? DURNIU , nie OŚMIESZAJ i NIE KOMPROMITUJ SIĘ NA STARE LATA ! maruda , CZY tY MASZ CHOĆ ZA GROSZ HONORU ? marudny DUPKU , tobie PLUĆ W TWARZ , TO POWIESZ , ŻE DESZCZ PADA . PS: Zbierać to ty możesz , jak co dzień to robisz , puszki od piwa po śmietnikach . JAKIE BZDURY ty WYPISUJESZ , ZDZIECINNIAŁA , SFRUSTROWANA istoto ?
|
|
TEMPIEM CHAMSTWO I GŁUPOTEM SIŁOM I KULTUROM OSOBISTOM !
|
|
China Box - pierwsze 2 dni było wszystko po 5zł, jedzenie słabe i mało go, kobieta na twoich oczach niby robi jedzenie(podgrzewa), ale szału nie ma wrzuca na patelnie trochę warzyw, potem z lodówki wyjmuje zapakowaną porcję np makaron z wołowiną, ryż z kurczakiem w sosie słodko-kwaśnym, spagetti wrzuca to na patelnie i podgrzewa mieszając co chwila, jako lokalu z chińskim jedzeniem nie polecam.
|
|
maly dobrze napisales ha ha ha 001
|
|
jutro sie wybiore i ocenie sam z tego co sie orientuje jest to franczyza
|