Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nasza gwiazda:) |
Jak myslicie kto może byc tą Gwiadą ? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nasza gwiazda:) |
No jak to kto ? Przecież zamiesciłAś marudnA swoje zdjęcie do dowodu osobistego . ZDZIECINNIAŁY DUPKU !
|
|
Zaraz się odezwie.
|
|
hahaha:):) mały i wszystko jasne, był szybszy szczęśliwiec od Ciebie :):):) Uderzs w stół a nozyce sie odezwą :):):)
|
|
Ta marudnA , to zawsze i wszędzie musi napisać coś głupiego , a teraz i ta _mała_ mu d..ę liże . _mała_ i marudnA , to która z was jest specjalistką od orala , a która od anala ? Może jesteście wszechstronne i dziury do wyboru ?
|
|
TY, patrzący inaczej !! a tobie zostało gruchę w....ć he he i to w samotności już nawet raqlan ciebie nie wspiera, baw się dobrze tym czymś ha ha ha miłego dnia Ci życzę :-) maruda to jakaś ciemna gwiazda hi hi
|
|
maruda ?
|
|
Czy ty Obleśny nie widzisz , że ignoruje cię i OPINIA TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI , Z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO marudy , MNIE NIE INTERESUJE !
|
|
maruda oj biedny ja biedny, ten co patrzy nie wiadomo gdzie ignoruje mnie, oj oj ja biedny, ten zdrowy inaczej nazywa mnie Obleśny informując mnie o tym że mnie ignoruje, oj ja biedny, w żaden sposób pojąć nie mogę na czym ta ignorancja naszej "gwiazdy" polega oj ja biedny bo jak ja kogoś ignoruje to go nawet o tym nie informuje tak jak naszego forumowego kolegę patrzącego inaczej na świat. oj ja biedny płakać mam czy się śmiać "Oto jest pytanie?" oj ja biedny i kto mi odpowie
|
|
Obi :) Uszkodzonemu sie tak wydaje że ignoruje ciebie i mnie :):) No ale co poradzisz na to że on ma zwidy po chabrowym kolorze?? uszkodzony , zmień trunek na biały , będziesz miał jasne wizje przynajmniej :)
|
|
maruda , ja nie walę dykty tak jak ty , ( no , ale na co może cię być więcej stać z tego zasiłku z PUP lub zapomogi z MOPSu ?) MNIE STAĆ na porządny trunek . PS: a jak ten twój przydupas Obleśny nic nie kuma , to ty mu wytłumacz , że takich DUPOWŁAZÓW jak on , to ja OLEWAM CIEPŁYM MOCZEM .
|
|
No i znowu pokazałeś kim jestes :):):) bezbłędnie rozpoznałes swój ulubiony trunek :):):) Moje gratulacje uszkodzony :) Odsłaniasz się coraz bardziej , jeszcze kilka prowokacji z mojej strony i będziemy o tobie wiedzieli wszystko :):) Pisz pisz , odpisuj na każda moja prowokacje a informacji o tobie mam coraz wiecej :)
|
|
maruda widzący inaczej nie ma pojęcia o tym iż olać kogoś ciepłym moczem to żadna rewelka, ja go olewam zimnym moczem, a to już wyższa szkoła szczania na takich jak on hi hi
|
|
a taki grubas to pęcherz ma taki ,że hoho -:)
|
|
TEMPIEM CHAMSTWO I GŁUPOTEM SIŁOM I KULTUROM OSOBISTOM !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |