Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pyt. do dziewczyn |
gdzie polecacie i za ile(włosy krótkie) u fryzjera przejdę z koloru czarnego włosów na blond??? Lala22
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pyt. do dziewczyn |
Ja polecam Amelie na Legionów
|
|
Wpadnij Lalka do mnie .
|
|
byłam bardzo zadowolona... a jesli chodzi o cene to ja płaciłam 120zł,ale kolor był super...
|
|
_mały_:Wpadnij Lalka do mnie . Fajne;)))
|
|
dzięki _ babka _ małemu również dziękuje ale nie skorzystam :) Lala22
|
|
Lala22:):) Kupiłas te przygwizdy do mebli ?? To daj _małemu_ sprawdzic czy są mocne nie bądź taka:):):)
|
|
Maruda,to nie ta Lalka .Tamta z tą szafą to była chyba Lala26.
|
|
Oj mały nie bzikuj :):) Ta jest młodsza jak widac po nicku :):):)
|
|
na 3 maja 3D, do Pani Agnieszki
|
|
DZIEWCZYNKI , temat brzmi : " pyt. do dziewczyn " Jak nie wiecie , to się nie wp ....e , jak brudna koszula w d...ę ! Ta marudnA , to zawsze i wszędzie musi napisać coś głupiego , a teraz i ta _mała_ mu d..ę liże . _mała_ i marudnA , to która z was jest specjalistką od orala , a która od anala ? Może jesteście wszechstronne i dziury do wyboru ?
|
|
mały rozum - mały fiutek
|
|
_mały_ , to chyba ten nick zawiera prawdę .
|
|
felix,pusty orzeszku.
|
|
_mała_ , a co prawda w oczy kole ?
|
|
maruda: jeszcze nie kupiłam ale jutro mam zamiar kupić i to nie jest do szafy tylko do komody :P Lala22
|
|
hahaha:):) O meble pytałem , nie o szafę :) Bo słowo komoda umkło mi z pamięci :):) Jak kupisz to poproś małego o zamontowanie :) Najlepszy w łomzy z niego fachowiec:):) Unikaj naszego szczęścia natomiast ,bo warczy cięgiem na wszystkich i na pewno spartaczy robotę , bo nerwowy jakis jest :):):)
|
|
Lalka ,a jak będziesz mi pomagala przy naprawie tej komody to Ci przy okazji paznokcie zrobię.(nie żelowe nie akryle tylko bardziej fioletowe)
|
|
to ja tymczasem zmykam bo nasze szczęście juz armie chlorków zebrało i wyrusza na poszukiwania :):):):):) Bawcie się dobrze :):):):):)
|
|
Al.Legionów ...Pani Jola salon Butterfly...80-90zł za wizytę,nie pamiętam dokładnie.Amelię odradzam...ja nie byłam zadowolona.
|
|
Super temat jak na weekendzik , taki lekki i zabawny. Pozdrawiam rozmówców, szczególnie te wszystkie "lalki".:), a przede wszystkim _małego_.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |