poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca Chojny

Był ktoś na rozmowie w urzędzie? Zatrudnili kogoś

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca Chojny

tak zatrudnili.wielka lipa.urzad kieruje do pracy na umowe zlecenie.jak nie przyjmiesz pracy tracisz ubezpieczenie.praca tylko na sezon.

nie chodzcie po zadnych urzedach pracy najlepiej przyjechac do zakładu i wziaść podanie i osobiście złozyć wtedy nawet zarobki są większe bo tak to urząd pracy pośredniczy z jakąś tam firmą i mniej dostajecie na reke

Właśnie dlatego nie poszłam, ostatnio spotkanie z firmą zaczęło się o 10 a 20 minut wcześniej mieli już zatrudnioną. Olać urząd pracy to moja rada

dwudziestoparolatka1 piszesz o pracy w Scandic Food?

CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree

forumowy DEBIL :

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513183&t=513183

chodziło o alior bank

zezowate hahahahaha..... w swej chałupce nie masz nic do powiedzenia bo ci żona co rusz patelenko uderza w twoją puste lepetynke:))) dla przypomnienia kim jesteś:)))) ulżyj swoim emocjom na necie :)))

BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " !
40 letni stary kawaler , prawiczek z Kolna , Znak zodiaku : PANNA , urodziny 15 wrzesień !
Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę tematów / archiwum 4lomza , jeden z podanych adresów e-mail ; setmyfree@wp.pl lub : subhuman5@wp.pl , które to SAM autor : CXRSa1 vel Andy C - WIELOKROTNIE tu podawał , zachęcając do korespondencji z nim , a wyskoczą nam ciekawe rzeczy .
…………………………………………………………………………………………………………...

Jest taka stronka : http://www.pipl.com/

WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO !
użytkownik skasował swój profil ( dziwne , że cały czas dane i jego zdjęcie tam były umieszczone , a dosłownie w chwilę , po tym , jak to podałem , to NATYCHMIAST , pozostało tylko to : :
setmyfree@wp.pl, 38 years old, Monaco - majk ... Kolyo, zizo
oraz :
setmyfree - DESATIVADO. @setmyfree
TERAZ , a tej stronce prawie nic nie ma , ale było dużo danych i ZDJĘCIE - TO SAMO CO NA PROFILU , jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych .
(… to 38 lat , dotyczyło 2010roku )
WCZEŚNIEJ SKOPIOWAŁEM STRONĘ I tWOJE ZDJĘCIE !
…………………………………………………………………………………………………………

Jest taka DRUGA stronka : http://www.spokeo.com/email-search
WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO !
TAM JESZCZE , na chwilę obecną JEST ZDJĘCIE , TO SAMO CO na profilu
, jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych
………………………………………………………………………………………………………….

Jest taki PORTAL SPOŁECZNOŚCIOWY , jeden z dwóch najbardziej popularnych , gdzie wystarczy wpisać adres e-mail w wyszukiwarkę : subhuman5@wp.pl , a już mamy profil ze zdjęciem , ( prawdopodobnie nie można tam całkowicie zlikwidować swojego profilu , ale może coś tam CELOWO zmodyfikować ) , niemniej jednak ….

………………………………………………………………………………………………….

TERAZ ! , ze zrozumiałych względów nie mogę pisać inaczej jak :
…. koniokRADEK ze SZczYRKu …. -

Tylko DUŻE JEST PIĘKNE ,
TYLKO DUŻE !
( a każdy myślący człowiek się domyśli o co mi chodzi ) .
…. koniokRADEK ze SZczYRKu …. -

………………………………………………………………………………………………
BRAKUJE , TYLKO ADRESU , ale ja mam czas . BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " !

Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 14-05-12 00:13

O , jesteś andzia c , już odżyłeś ?

Gdzie byłeś od 25 kwietnia ?
Ponad dwa tygodnie był spokój , morda cię swędzi ?

Dlaczego , DWA dni temu SKASOWAŁEŚ swoje zdjęcie na swym własnym profilu , na PORTALU SPOŁECZNOŚCIOWYM ( f ... ) ?

PRZEZ TE DWA TYGODNIE , DUŻO LUDZI POZNAŁO JUŻ tWÓJ RYJ , za póżno !!! , najważniejsze , że teraz wiem jak wyglądasz i gdzie cię szukać .
POROZMAWIAMY sobie " bohaterze " z za monitora i wtedy się " pośmiejemy " .

a ty uszkodzony od dziecka straszysz i straszysz i nic z tego twojego straszenia nie wynika:)
Jesteś zwyczajnym szczurem walecznym z banda takich samych debili jak ty .

zbierz sie w końcu na odwagę i pokaż że masz ja.ja a nie wydmuszki albo przestać te swoje pierdy wklejać na okrągło bo to nikogo nie interesuje.

marudny DUPKU , tobie PLUĆ W TWARZ , TO POWIESZ , ŻE DESZCZ PADA .

maruda , PSI KUTASIE , jak ci nie pasi , to nie musisz tego czytać i komentować .

Co do tego GDZIE piszę , to BARANI ŁBIE , jak sam kiedyś pisałeś - cytuję : " będę pisał tam gdzie chcę i co chcę " , a taki PSI KUTAS jak maruda , nie będzie mnie pouczał .
Sam wszędzie się wp...a ze swoimi głupkowatymi komentarzami w prawie każdy temat .

Nie odzywałbym się gdybyś nie szukał ch..a do d..y !

zezowate to ty czegoś wciąż szukasz zubożały intelektualisto:)

Ależ ja ciebie uszkodzony łomie nie pouczam :)
Ja ci tylko przypominam że obiecujesz juz od dawna Andiemu ,,spotkanie" .
I wszystko było by w porządku gdybyś nie robił z mordy du..py :):):)

A ty robisz ją w każdym swoim słowie:):)
Wiesz co uszkodzony??
Jesteś zwyczajnym łajnem którego smród roznosi sie po całej bliskiej i dalszej okolicy :):)
Więc pożegnam sie z toba tymi ciepłymi słowami bo nie gadam z tchórzami i śmierdzielami :):):):)

A ty takim tchórzem i śmierdzielem jesteś niestety, bo zamiast załatwic swoje sprawy z Andym i ze mna po męsku ,straszysz Andiego od miesiąca a spotkania ze mna unikasz jak diabeł święconej wody :):):)
Także mój drogi nie popiszemy juz z soba bo nie mam zwyczaju gadać z gó..nem :):):)

marudnA - świnio bez ambicji , OBIE z andzią C , jechaliście w dziesiątkach innych tematów po sobie , jak dzikie świnie , a teraz sobie D..y liżecie ?

maruda , CZY tY MASZ CHOĆ ZA GROSZ HONORU ?

PS:
Wali mnie to forum , większość jego bywalców i ty śmieszny infantylny smerfie , a są też ludzie , którzy mają i ciebie jeszcze głębiej w d...e .

OPINIA TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI , Z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO marudy , MNIE NIE INTERESUJE !

maruda , BARANI ŁBIE !

maruda , a o czym ty piszesz , jakie sprawy można z tobą załatwiać "po męsku "?
Jak tobie tylko jaja ogolić i do przedszkola , ZDZIECINNIAŁY PLOCIUCH jesteś i pisałem ci już DUPKU , że dla mnie jesteś NIKIM . Możesz tylko brylować tu na forum , gdzie rozprawiasz o byle g....e . I nie pie..l , że ja kiedyś i gdzieś cię matole , jakimiś kolesiami straszyłem , bo bym zgrzeszył , żebym na takiego złamanego, starego ch..a KOGOKOLWIEK musiał wołać .

... maruda , Tu i TERAZ ci odpowiem na twoją propozycję .

Mnie nie zależy Tu , na tym forum na reklamie , a piszę sobie dla jaj , jak mam wolną chwilę , bo mam niezłą zabawę z was GIMNAZJALIŚCI i z ciebie INFANTYLNY STARCZE .
ty DUPKU jesteś NIKIM , małomiasteczkowym CIULEM , który pracuje gdzieś na etacie , być może schowany cały dzień w magazynie , lub jako cieć czy nocny stróż . tobie nie zależy na niczym , bo sam niewiele masz do stracenia . Ja BARANI ŁBIE , pracuję z ludżmi i i mam częsty kontakt z klientem .
Nie zależy mi na tym , aby byle GIMNAZJALISTA z twojego fan clubu , póżniej mnie tykał w realu , a z każdym CH..M , twojego pokroju nie będę się szarpał .

I TERAZ NAJCIEKAWSZE :
maruda , raz się pomyliłem , zgoda , ale TERAZ weryfikuję dokładniej każdą informację .

Zaręczam ci , że już nie raz się spotkaliśmy , NIE WIEDZĄC o tym kto zaś .
TERAZ już wiem . Nie mam twojego zdjęcia , aby ci to potwierdzić .
JAK NAPISZĘ , że u Gieńka czy Wieśka , to ty już będziesz wiedział GDZIE ? , a twoi fani z GIMNAZJALNEGO fan clubu marudy - NIE .
Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol .
Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka !

KAŻDY myślący i rozsądny człowiek zrozumie DLACZEGO muszę tak postąpić , a nie inaczej . Łomża to mała dziura , gdzie na każdym kroku spotyka się znajomych , a ja nie muszę być identyfikowany z tym forum , gdzie 90 % to bezrobotne dupki , albo gimnazjaliści .

Tracisz zimną krew , robisz z siebie DUPKU kozaczka forumowego ?

A GDZIE , ja ci napisałem , że to nie BĘDĘ ja ?
Kto i kiedy cię straszył jakimiś kolesiami ?
Nie muszę się tylko ci CIULU przedstawiać z powodów wyżej już opisanych , no ale ty nic nie kumasz , bo z tą twoją demencją starczą nie umiesz czytać tekstu ze zrozumieniem .

Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol .
Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka !

Jednak wiesz o jakie miejsca chodzi ?

CO MA WISIEĆ , NIE UTONIE !

hahaha:):)
Jesteś jednak zaje.bi.sty:):):)

Żyj sobie w swoim światku choroby psychicznej :):):)

Uwielbia to kiedy jesteś na mnie wk..ony na maxa :):)
To do następnego spisania TCHÓRZU :):):)

Na dzis z toba skończyłem kozi grzmocie :)

maruda , CZY tY MASZ CHOĆ ZA GROSZ HONORU ?

Teraz odwracasz kota ogonem i nadrabiasz miną ?

GDZIE i KIEDY , ty mnie zdenerwowałeś ? Śnisz czy marzysz ?
ty , to mnie tylko bawisz swoją głupotą i zdziecinniałymi tekstami .
Pisałem ci , że dla mnie jesteś NIKIM = ZERO !

Mam tu dobrą zabawę z ciebie smerfie - marudKo .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org