Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa telewizja cyfrowa w Łomży |
Proszę o informację: czy w Łomży jest już cyfrowa TV? Jakie można oglądać programy? Jaką trzeba antenę? Czy coś jeszcze jest potrzebne do odbioru? Jakiej jakiej jakości odbiór?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa telewizja cyfrowa w Łomży |
Masakra ...
|
|
Masz internet?? Wujek google przestraszył?? Nawet w TV puszczają reklamy co i jak zrobić żeby odbierać cyfrową telewizję. Porażka. ;]
|
|
Działa wiem bo sam się tym interesowałem Najlepiej idź do sklepu niech ci wytłumaczą ja byłem w sklepie elektronicznym obok telepizzy (Polmar)
|
|
Działa wystarczy zwykła antena siatkowa ze wzmacniaczem i tv z wbudowanym dekoderem dvb-t a jak jest starszy telewizor to kupić w Eldorze na poznańskiej dekoder dvb-t tu masz ich aukcje na allegro http://allegro.pl/dekoder-stb-tuner-dvb-t-hd-mpeg-4-ac3-pvr-12055-i2327019885.html Podłączyć i ustawić antenę na Białystok zeskanować kanały . Na daną chwilę mamy 15 kanałów w jakości cyfrowej
|
|
a którą antenę pokojową byście mogli polecić ?nie mam możliwości zamontowania anteny zewnetrznej... :(
|
|
ciekawy jestem jak odebrać mają mieszkańcy bloków cyfrówkę.ANTENY NA BALKONACH? CZY JEDNA NA DACHU? TE NA BALKONACH ZASŁANIAJĄ INNE BLOKI.WIĘC JAK TO ZROBIĆ.? a
|
|
ciekawy jestem jak odebrać mają mieszkańcy bloków cyfrówkę.ANTENY NA BALKONACH? CZY JEDNA NA DACHU? TE NA BALKONACH ZASŁANIAJĄ INNE BLOKI.WIĘC JAK TO ZROBIĆ.? a
|
|
Teoretycznie można odbierać z odbić... ale tylko teoretycznie, nie wszędzie się to udaje. Też jestem ciekawy jak to rozwiązać, ma ktoś jakieś wskazówki?
|
|
1.06.2012 zostanie uruchomiony nadajnik na Szosie Zambrowskiej. Wystarczy kawałek drucika zamiast anteny. Multipleks 1 (TVP1, TVP2, TVP Info, Eska TV, Polo TV, ATM Rozrywka TV, TTV.)
|
|
@kulka zgadza się 1.06.2012 rusza MUX1 a co z MUX2 ? jak i kiedy można będzie go odbierać
|
|
Ja dekoder kupiłem w nowym sklepie elektronicznym na rogu WP i Sikorskiego za 80 zł plus antena siatkowa za 40 zł i montaż w cenie. Mam w tej chwili 15 kanałów
|
|
Favoryt jakie masz te 15 kanalow ??? wypisz jak mozesz OCB
|
|
Jezeli nadajnik jest w Bialymstoku to na wewnetrznej nie pojedziesz raczej.
|
|
jest 15 kanałow (od 1 maja br) wczesniej 8 tvp1,tvp2,tvpinfo,polsat,tvn,tvn7,tv4,atmrozrywka,tv6,puls,puls2,eskatv,ttv,polotv,polsatsportnews na zwykłej antenie wewnetrznej ;D
|
|
a ja mam telewizję cyfrową w N i jestem w sumie zadowolony. Płace abonament 49zł. Ilość programów wystarcza mi w tym pakiecie aczkolwiek znam ludzi którzy mają pełen pakiet. Myśl i działaj.
|
|
mieszkam na parterze -niech ktos madry podpowie czy antena siatkowa wystarczy? Znam sie na tym jak swinia na gwiazdach:))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Jak mieszkasz na parterze to z nadajnika przy szosie zambrowskiej odbierzesz kanały na kawałku druta lub antenie pokojowej następujące kanały: TVP1 HD, TVP 2, TVP Regionalną (B-stok), ESKA Tv, ATM Rozrywka, Polo TV, TTV.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |