Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Profi Credit opinie |
Czy ktoś pracuję ,bądź przyjął ofertę pracy z firmy Profi Credit jako doradca finansowy? Proszę o uwagi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Profi Credit opinie |
Wciskanie ludziom kredytow pazura
|
|
Opinie są w większości podzielone. Tutaj masz trochę o tym parabanku : http://pozyczkibezbik.biz.pl/profi-credit-komu-pozycza-i-na-jakich-warunkach
|
|
Już mi owa firma do szczęścia nie potrzebna ;p :-) Praca beznadziejna jakby nie patrzył:-) są lepsze :-) nie ma podpisu ;p
|
|
W banku próbuje wziąc mały kredyt od sierpnia, do tej pory wszystko stoi w miejscu i nie zanosi się żeby mi przyznali kase. Pod koniec stycznia poszedlem tez do Profi Credit i niedlugo juz mam miec kase na koncie, spisalismy dokumenty, oświadczenie i wszystko trwa dużo krócej, nigdy wiecej banków. Śmieszne Zdjęcia
|
|
widocznie jesteś w BIG
|
|
Jak lubisz zachrzaniac za darmo, zeby kierownictwo swietnie zylo - to idz i zapie...
|
|
Te negatywne komentarze to tak naprawdę? Jestem ciekawa czy faktycznie ktoś z was pracował w Profi Credit, bo ja pracuję i z czystym sumieniem mogę polecić tą pracę każdemu. Na początku może być ciężko, jak w każdej nowej pracy ale potem jest już coraz lepiej. Motywacyjne systemy sprawiają, że człowiekowi chce się pracować. Polecam każdemu, nie wierzcie w te negatywne bzdury!
|
|
Ta praca jest naprawdę warta zainteresowania. Pracuję już kilka dobrych miesięcy. Na początku może być ciężko, zresztą jak wszędzie. Ale to kwestia motywacji i zdeterminowania. Pieniądze naprawdę imponują, aż chce się pracować! Na dzień dzisiejszy PP to mój jedyny dochód i żyję naprawdę godnie, apetyt rośnie w miarę jedzenia.
|
|
Nie sprzedajesz nie zarabiasz. Jak nie sprzedasz to pracujesz miesiąc za darmo. Nie ma żadnej podstawy która jest zagwarantowana za twoja prace, czas spędzony w biurze itd. Jedna wielka ściema !!! Wyzysk!
|
|
Bardzo polubiłam tą firmę bo dzięki niej uratowałam życie psiaka. Potrzebna była mi szybka gotówka na operację psa i na całe szczęście dostałam ją u nich ekspresowo. Ja swoje zwierzęta traktuję jak członków rodziny dlatego też było to dla mnie bardzo ważne. Na całe szczęście profi credit się spisał.
|
|
Szukaja frajerow co za darmo beda im ulotkowali miasto, a na koniec powiedza ze sie nie nadajesz i nic ci nie zaplaca. to kreciele i cwaniacy. lepiej tam nie idz.
|
|
Nie raz tam pożyczałam i zawsze pieniążki były bardzo szybko, a ze spłatą nie było problemu. Jest to jedna z nielicznych pożyczek do których wracam. Ja mogę ją polecić.
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: Marlenka15 Posty: 1 E-mail: mosi@migmail.pl komu ta ściema
|
|
Zdecydowanie polecam usługi finansowe profi credit. Ja pożyczam tam od dłuższego czasu i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Jeżeli szukacie pożyczki bez wielu formalności i przede wszystkim szybkiej to jest ona dla Was odpowiednia :)
|
|
Myślałam, że już nie będę pożyczać pieniędzy w takich miejscach jednak życie troszkę mnie do tego zmusiło. Na całe szczęście ich oferta jest na prawdę dobra dzięki czemu nie poczułam tej niespodziewanej pożyczki, którą musiałam wziąć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |