poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawo jazdy, gdzie najlepiej ?

Jak w temacie, gdzie polecacie ? zalezy mi na kims kto ogolnie bylby sklonny odwozic mnie do domu, mieszkam poza łomżą, bo o przyjezdzaniu to raczej mozna pomarzyc, czy jest to mozliwe ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawo jazdy, gdzie najlepiej ?

jak mieszkasz do 10 km od Łomży to każdy instruktor podjedzie z uczniem pod dom i wrocisz elka pod dom tylko przed odbierzesz nowego ucznia

Polecam Pana Jarka Nowakowskiego z Giełczyna.

Ja polecam Pana Andrzeja Lesiaka z osk łomża. Doświadczony i konkretny. Przekonajcie się sami.

a ja polecam i polecam nikt obiektywnie nie wypowie sie na ten temat bo kazdy bedzie chwalil tego u ktorego zdal za pierwszym razem a jezeli zdal za 1 to skad moze wiedziec jak ucza inni

Poprzedniku masz rację w zupełności. Są to każdego osobiste odczucia. Jest pytanie, my odpowiadamy.

A ja i tak polecę swojego instruktora. Jest OK.

polecam Ernesta

Kamiński ma chyba najlepiej wyposażony ośrodek i doświadczoną kadrę ; )

Piszę poprawnie po polsku.

Autor: kuba1894 ,

a gdzie ty 18letni SZCZYLU gimnazjalisto nabrałeś JUŻ tyle doświadczenia życiowego , że w ogóle możesz cokolwiek napisać w tym temacie ?

To tam na kartę rowerową zdawałeś DZIECIAKU ?

Do lekcji i przygotuj się do poprawki tego egzaminu gimnazjalnego , którego nie zaliczyłeś .

zezowate szczescie, nick Kuby to 1894 z czego wynikałoby, że ma On 118 lat, a nie 18... ;)

Co do lekcji jazdy- polecam instruktora, który nie jest tak bardzo znany , ponieważ Ci są wręcz oblegani i rzadko bedziesz miala jazdy :) Jeśli masz dryg do jazdy to wszedzie sobie poradzisz :)

Poczytaj jego posty w innych tematach , to się zorientujesz o czym pisze i jakie ma zainteresowania . DZIECIAK !

Autor: kuba1894 -

Ekonomik (dla gimniazjalistów)
Autor: kuba1894 (---.180.46.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)
Data: 10-05-12 11:39

http://www.youtube.com/user/ekonomiklomza pod tym linkiem zamieszczone są filmy związane ze szkołą ;), może zachęci was do wybrania ekonomika.: P

No i co tak rozkminiasz mój wiek. Widać zdesperowany jesteś i szukasz mocnych wrażeń. Tak jak już wcześniej Ci mówiłem zamknij japę, bo Ci ktoś coś przez przypadek włoży i nie zaśmiecaj forum debilu... ;)

Autor: chudsonowa , masz tu przykłady i MAŁOLATA z ekonomika , zobacz jaki on już dorosły !

... 18 LAT !
Data: 23-04-12 01:28

kuba1894 przyjeżdża popularny zespół i 0 plakatów widać że niedawno wypadłeś z gimbusu:)))))))))))))))))))))
.........................................................................................................................

Re: Ekonomik
Autor: kuba1894 (---.205.0.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)
Data: 12-04-12 21:10

Też się tam uczę; D. Jak w każdej szkole trochę nauczycieli wrednych jest, ale powiem Ci, że niewielu ;D. Szkołę polecam ********* jest ;P. Składaj papiery :D

.........................................................................................................................

Re: III LO i Ekonom
Autor: kuba1894 (---.180.92.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)
Data: 11-04-12 22:19

W ekonomie, to zależy od tego czy chcesz iść do technikum czy liceum, no i przede wszystkim od kierunku. Ogólnie polecam ekonom zajebi*ta szkoła ;D

......................................................................................................................

Synku , za cienki w uszach jesteś , abym z tobą dyskutował .

Lekcje odrobione ?

kuba1894 , synku , ale z ciebie musi być typowa psita i oferma życiowa , że potrafiłAś sobie wybrać typowo MĘSKIEGO zawodu i uczysz się na "księgową " . Nie lepiej było iść na " pielęgniarkę " ?

... że NIE potrafiłAś ...

OSK Borawski - polecam,szkolą na wszystkie kategorie,mają bdb sprzęt oraz doświadczoną kadrę.Zdałem za 1-szym razem! :)

Kaminskiego NIE POLECAM !!! Aby tylko kase zedrzeć ;/ wiem z samego doswiadczenia ... porażka ...

ja robiłam u kamińskiego i było ok jezdziłam z kobieta i było miło wymagajaca ale o to chodzi chyba

Ja też u kaminiaka na C robiłem jestem zadowolony i zdałem za pierwszym podejściem teraz przyczepy robię niedługo egzamin

... kierowcy i przyszli kierowcy, fajnie że piszecie i się "może chwalicie lub nie" że zdaliście za 1 razem...
Na zdanie za 1 razem wpływa wiele czynników których nie będę wymieniał, a świadomy jestem że nie wszyscy to rozumieją... np. jeździł super, przepisy też, a ktoś mu w dupkę strzelił jak na Nowogrodzkiej lub innym miejscu.. i co?
ZDAŁ ZA PIERWSZYM RAZEM ??????????????????????????????????????
Ośrodki mają swoją renomę i chwała im za to, ponieważ wiele lat na to pracowały, a kto już uczył Was jeździć to inna sprawa...........
Każdy lub większość kursantów, idzie za instruktorem a nie ośrodkiem i to powinniście zrozumieć.
Jak dany instruktor X pracuje w ośrodku Z to tam idziecie, a jak ten X pracuje w ośrodku XY to pójdziecie za nim jak jest dobry, a nie do ośrodka Z- czy to jest jasne.........
A najważniejsze, jeśli nie podoba się komuś szkolenie lub obojętnie jaka branża nie polecaj - to znaczy nie krytykuj, ponieważ swoje żale zostaw dla siebie jak nie umiesz sobie poradzić ze sobą, to nie jest dobra forma......
Zaraz powiecie że wolność słowa, ok zgadzam się i dlatego napisałem ten "koment".
Wolność słowa jest dla osób wyważonych, a nie emocjonalnych......... Pozdrawiam i więcej się nie udzielam bez względu na odp. poz. czy neg.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org