poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy ktos kupi

samochod od bettera fajnie go stuningowal czarna maska i czarny dach fazowy jak sie dobrze czlowiek potarguje to i kebaba dostanie gratis przy zakupie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy ktos kupi

BRAK ROZUMU , a tobie żal d..ę ściska ?

... gorzej ci ?

BRAK ROZUMU , rozumiem twoją frustrację i zazdrość , na tym bezrobociu i zasiłku z MOPSu , a i mieszkać całe życie z mamusią w kawalerce bez wygód , jeżdzić rowerem po śmietnikach i zbierać puszki od piwa , to naprawdę musi być ci ciężko .

eee zezowate szczęście vel Jan Tomaszewski:))) tego forum znowu chamie i prostaku zaczynasz:)?

Autor: Janusz kos ,

Znowu obnażyłeś swoje prostactwo GMINNY PAROBKU ,
chcesz się nieudolnie zemścić , za to co ci PSI KUTASIE wcześniej pisałem ?

Jak temat jest poważny i godzien dyskusji , to odpowiadam serio , a ty PSI NAPLECIE , wszędzie szukasz ch..a do d..y ?

Autor: Janusz kos , czy jak ci tam januszku gilosie !

.... kozaczek DUPKU jesteś z za monitora , ciekawe czy w realu byłbyś taki odważny ?

nie zamierzam się tu z każdym Ch...M , twojego pokroju szarpać , ale znajdę jeszcze trochę czasu , aby cię w d..ę wyr...ć ,
podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " .

A JAK NIE , TO SIADAJ NA D...E i JAJCA SOBIE LIŻ , PIS POMIOCIE !

Autor: Janusz kos , to co , potrafisz TYLKO szczekać z za monitora ?

Pory pełne ze strachu ?

Odpowiedz na moją propozycję , a jak nie to MORDA W KUBEŁ !

Dobra zezowaty zamknij czasem gębę bo Ci ktoś przypadkiem do niej penisa włoży; ).

Piszę poprawnie po polsku.

kuba1894 , następny DZIDZIUŚ gimnazjalista , " bohater " z za monitora ?

... czy raczej nowy nick mojego skrzywdzonego " wielbiciela " ?

Autor: kuba1894 -

Ekonomik (dla gimniazjalistów)
Autor: kuba1894 (---.180.46.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)
Data: 10-05-12 11:39

http://www.youtube.com/user/ekonomiklomza pod tym linkiem zamieszczone są filmy związane ze szkołą ;), może zachęci was do wybrania ekonomika.: P

Drogi Zezowaty kretynie. Gdybym był gimnazjalistą to bym chyba nie zakładał takiego tematu jak napisałeś wyżej. Użyj od czasu do czasu tej małej mózgownicy. Żaden nowy nick bo nie miałbym powodu, aby go zmieniać. Jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz tępaku. Jesteś tak ubogi intelektualnie, że szkoda mi na Ciebie słów.

Akurat największym bohaterem zza monitora to jesteś ku*wa ty.

]]

Autor: kuba1894 , synku GIMNAZJALISTO , mnie to wali i te gimnazjum i ty SZCZYLU !

Szczylem to dla Ciebie nie jestem, wyrażaj się z należnym mi szacunkiem, człowieku o bardzo niskim IQ, wręcz tak niskim, że wynik wyświetlił Ci się w literach ; D

Kuba1894 darma twoja dyskusja z tym półgłówkiem. Nie zwracaj uwagi na chłopka.

chłopem to on nie jest tylko cwelem:)

A czemu ten chamski pomiot nie poda numbera proste ***** internetowa wyzywa wszystkich na ustawki a cwel jak wpierdol dostanie to policje dzwoni:)))))

Bo to jest zwyczajny obszczy ... rek :):)
Pokazałem mu miejsce , miał tylko podać dzień i godzine i co ??????

Jak zwykły wiejski kundel z podkulonym ogonem i skowytem zwiał za płot :):)
Oto cały zezowaty :):):):)

maruda , Tu i TERAZ ci odpowiem na twoją propozycję .

Mnie nie zależy Tu , na tym forum na reklamie , a piszę sobie dla jaj , jak mam wolną chwilę , bo mam niezłą zabawę z was GIMNAZJALIŚCI i z ciebie INFANTYLNY STARCZE .
ty DUPKU jesteś NIKIM , małomiasteczkowym CIULEM , który pracuje gdzieś na etacie , być może schowany cały dzień w magazynie , lub jako cieć czy nocny stróż . tobie nie zależy na niczym , bo sam niewiele masz do stracenia . Ja BARANI ŁBIE , pracuję z ludżmi i i mam częsty kontakt z klientem .
Nie zależy mi na tym , aby byle GIMNAZJALISTA z twojego fan clubu , póżniej mnie tykał w realu , a z każdym CH..M , twojego pokroju nie będę się szarpał .

I TERAZ NAJCIEKAWSZE :
maruda , raz się pomyliłem , zgoda , ale TERAZ weryfikuję dokładniej każdą informację .

Zaręczam ci , że już nie raz się spotkaliśmy , NIE WIEDZĄC o tym kto zaś .
TERAZ już wiem . Nie mam twojego zdjęcia , aby ci to potwierdzić .
JAK NAPISZĘ , że u Gieńka czy Wieśka , to ty już będziesz wiedział GDZIE ? , a twoi fani z GIMNAZJALNEGO fan clubu marudy - NIE .
Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol .
Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka !

KAŻDY myślący i rozsądny człowiek zrozumie DLACZEGO muszę tak postąpić , a nie inaczej . Łomża to mała dziura , gdzie na każdym kroku spotyka się znajomych , a ja nie muszę być identyfikowany z tym forum , gdzie 90 % to bezrobotne dupki , albo gimnazjaliści .

Tracisz zimną krew , robisz z siebie DUPKU kozaczka forumowego ?

A GDZIE , ja ci napisałem , że to nie BĘDĘ ja ?
Kto i kiedy cię straszył jakimiś kolesiami ?
Nie muszę się tylko ci CIULU przedstawiać z powodów wyżej już opisanych , no ale ty nic nie kumasz , bo z tą twoją demencją starczą nie umiesz czytać tekstu ze zrozumieniem .

Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol .
Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka !

Jednak wiesz o jakie miejsca chodzi ?

CO MA WISIEĆ , NIE UTONIE !

Zezowaty Ty jesteś po prostu popier*olony nic lepiej tego nie określi...

kuba1894 , dzieciaku lekcje już odrobiłAś ?

Autor: kuba1894 -

Ekonomik (dla gimniazjalistów)
Autor: kuba1894 (---.180.46.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)
Data: 10-05-12 11:39

http://www.youtube.com/user/ekonomiklomza pod tym linkiem zamieszczone są filmy związane ze szkołą ;), może zachęci was do wybrania ekonomika.: P
........................................................................................................................

Jak ci poszedł egzamin dla gimnazjalistów ?

Może wizyta u psychiatry by Ci pomogła. Chojraku przez kabel, widać obrażając ludzi, chyba próbujesz się dowartościować, bo normalnie w hierarchii jesteś bardzo bardzo nisko...; )

Jak temat jest poważny , a oponent godzien dyskusji , to odpowiadam serio " na poważnie " , a jak pisze głupoty jakiś gimnazjalista , to robię sobie jaja i mam przy tym niezłą zabawę z POTOMKÓW ROZTRZĄSACZY GNOJU .

Wiesz co wolałbym być potomkiem roztrząsaczy gnoju, niż (tutaj współczuję Twoim dzieciom) Twoim potomkiem ;D.

żenada

fajnie was poczytac...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org