Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
catering- kogo polecacie? |
Witam, czyje usługi cateringowe polecacie? chodzi mi o przywiezienie gotowych dań w okolice Łomży bądź obsługę obiadu dla 8 osób w tym dziecka, w przystępnej cenie. Wiem, że firmy cateringowe niechętnie podejmują się wykonywania usług dla tak małego grona ludzi...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: catering- kogo polecacie? |
w Łomży nr 1 to piwiarnia, dobra cena i meter piwa w gratisie (nie wiem jak z dowozem)
|
|
Jak dla mnie Restauracja "Syta Panna" za Lidlem - wyroby I klasa + regionalne produkty , smaczne , zdrowe i nie tanie ale warte ceny.
|
|
Usługi cateringowe świadczy również "Parkowa" w Jedwabnem.Naprawde dobre jedzenie i w przystepnej cenie. Sam brałem catering na komunie dla syna i było badzo dobrze. Numer do Parkowej to 507-132-800 siema
|
|
Oczywiste że Zajazd Ryś.
|
|
a jak z cenami? i czy te firmy podejmują się obsługi tak ''skromnej'' bo zaledwie 8 osobowej imprezy?
|
|
Retro, ale cen ci nie podam, bo nie znam. Dobra kucharka obsługuje też często wesela w GOKu w Miastkowie.
|
|
Zbyszko z Nowogrodu pełna klasa ;) Pyszna kuchnia ;) Obsługa bez zażutów ;) Wprost idealnie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |