Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dekoder na kartę...? |
Hej. Gdzie mogę kupić tanio lub używany dekoder na kartę żeby był polsat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dekoder na kartę...? |
kup sobie tuner dvbt i do tego antene koszt 270 zł i po sprawie w sklepie polmar na ul.sklodowskiej
|
|
Ale co to za antena? A na antenie satelitarnej będzie działać? I do której otwarty sklep?
|
|
sluchaj moze dzialac i na siatkowej mosisz sprobowac czy bedzie dzialac na twojej,dobry tuner 170 zł kupujesz sam jezeli nie bedzie dzialac dokupujesz odpowiednia antene wypozyczaja nawet meirnik do ustawiania takze po problemie
|
|
Kolego jeśli chciałbyś dobry tuner dvb-t (nowy i w dobrej cenie) to pisz dr.krecik@wp.pl. Zajmuję się właśnie takimi rzeczami, anteny i okablowanie też mam, więc na pewno się dogadamy. lysy89
|
|
telewizja n na karte...zestaw dekoder plus karta doladowana na 3 miechy 200zl plus koszt anteny ok 80....(nie mylic ze stara tv na karte) zreszta spr sam http://n.pl/oferta/n-na-karte Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |