Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyżby...???!!! |
Zezowaty spełnił swoje obietnice wobec CXRSa1???!!!:)) A więc wojna na szczytach władzy powiatowych bossów?:)))) http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=28646
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyżby...???!!! |
nie no mysle ze nie:) zezowaty o 13 jeszcze cos pisal ;))
|
|
a po drugie zezowaty to stary dziad a nie małolat.
|
|
ale może zlecił? I się załapie na następną turę? No to będą leciały wióry z perskiego oczka:)))
|
|
Niech zło pochłonie piekło!!!!
|
|
a ja w bagażniku się ukrywałem , bo musiałem miejsca ustąpić porwanemu i jakoś mnie nie znależli :):)
|
|
Janusz kos:):):) Wychodzi na to że chyba jednak tak :):):)
|
|
PIDSAŁEM cI CWELU , że : Autor: Janusz kos , Znowu obnażyłeś swoje prostactwo GMINNY PAROBKU , chcesz się nieudolnie zemścić , za to co ci PSI KUTASIE wcześniej pisałem ? Jak temat jest poważny i godzien dyskusji , to odpowiadam serio , a ty PSI NAPLECIE , wszędzie szukasz ch..a do d..y ? Autor: Janusz kos , czy jak ci tam januszku gilosie ! .... kozaczek DUPKU jesteś z za monitora , ciekawe czy w realu byłbyś taki odważny ? nie zamierzam się tu z każdym Ch...M , twojego pokroju szarpać , ale znajdę jeszcze trochę czasu , aby cię w d..ę wyr...ć , podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " . A JAK NIE , TO SIADAJ NA D...E i JAJCA SOBIE LIŻ , PIS POMIOCIE ! Autor: Janusz kos , to co , potrafisz TYLKO szczekać z za monitora ? Pory pełne ze strachu ? Odpowiedz na moją propozycję , a jak nie to MORDA W KUBEŁ !
|
|
Autor: Omania , a ty WYWŁOKO cieczkę dostałaś ? Ki ch..j ten januszek gilos , ch..a do d..y zawsze szuka , a ty Omaniona gruba d..o , nik cię PASZTECIE , nie chce i za 5 zł w d...ę ruch..ć , to tu szukasz mNIłości ?
|
|
DZIWI MNIE , ŻE JAKIŚ Ch..J ZAKŁADA BZDURNY TEMAT , A TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO STAREGO DUPKA marudy , o poziomie intelektualnym GIMNAZJALISTÓW z pierwszej klasy , odpowiada i szuka zemsty i CHU.J do DU.Y . PS: ta BURA SUKA CXRSa1 vel Andy C , pajacował i się doczekał ! a może ty , masz ochotę ?
|
|
kolego zachowaj kulturę osobistą sam tu nie jesteś:)
|
|
synku , kolegów to sobie szukaj w schronisku dla psów !
|
|
Kpisz czy o drogę pytasz cwaniaczku.
|
|
BUDA !
|
|
Zezul czego się rzucasz? To wszyscy w około się tu martwią o ciebie że może cię zamknęli że trzeba paczki szykować smalec z cebulą topić a ty jedziesz wszystkim dookoła. Chłopie ogarnij się. A najbardziej się obawialiśmy że jak cię zamkną z tymi wszystkimi kryminalistami to nam cię tam przerobią na Zuzię!!!:))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |