Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sprezarka klimatyzacji |
Witam.Orientujecie sie ile kosztuje regeneracja sprezarki do vectra b.Gdzie mi to zrobia i ile kosztuje cala przyjemnosc?Mial ktos taki problem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sprezarka klimatyzacji |
ostatnio sam robiłem bez wyciągania sprężarki z auta i spuszczania gazu, uszkodzony był bezpiecznik termiczny, koszt 2.90pln, w serwisach śpiewali 450-500pln
|
|
dzieki VIP_1 ale u mnie chyba to nie przejdzie.W tamtym roku juz dosyc glosno klepotala i stawiam na to ze sie zatarla.A tak przy okazji to w ktorym miejscu znajduje sie ten bezpiecznik?
|
|
trzeba rozebrać sprzęgiełko, tam jest elektromagnez w którym jest zalany bezpiecznik, jest dużo poradników w necie
|
|
witam a jaką masz sprężarkę denso czy delphi mam akurat do sprzedania za nieduże pieniądze po regeneracji
|
|
nie mam pojecia jaka siedzi tam sprezarka.jak to sprawdzic bo dostep do niej jest prze...... VIP_1 dzieki za wskazowki
|
|
zuza76 podaj mi maila.jak sie zorientuje to dam ci znac
|
|
najlepiej od spodu tam dojdziesz do niej powinna być naklejka. agacychol76@wp.pl
|
|
NO I JAK TAM ZNALAZŁEŚ?
|
|
Tak się składa, że ja również takimi rzeczami się interesuję i sam nawet całkiem niedawno miałem okazję czytać o nowej sprężarce rotacyjnej. Myślę, że doskonale o niej napisano w https://www.aircon.panasonic.eu/PL_pl/happening/nowa-sprezarka-rotacyjna-r2-firmy-panasonic/ więc polecam każdemu zapoznanie się z tym materiałem.
|
|
Taka sprężarka to jest naprawdę doskonała wręcz sprawa. Warto sobie coś takiego wykupić w moim przekonaniu. ________________________________ http://rzetelneprace.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |