Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Juwenalia 2012 Łomża |
Witam czy może ktoś wie kto będzie w tym roku na Juwenaliach ,ja słyszałem że ma być 3 wymiar i Fokus.To prawda że to oni będą czy może ktoś inny ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Juwenalia 2012 Łomża |
słabo
|
|
Prawdopodobnie to prawda. Ale nic oficjalnie nie jest potwierdzone. Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
Oficjalnie wiadomo, że będzie Fokus, bo wystarczy zajrzeć na jego główną stronę i trasa koncertowa jest jak wół ; ). Piszę poprawnie po polsku.
|
|
Ciekawe czy będzie trzeci wymiar bo bardziej o ten koncert mi chodzi
|
|
Na trasie koncertowej 3W też jest Łomża, więc raczej będzie ;) Piszę poprawnie po polsku.
|
|
gdzie znalazles ta ich "trase koncertowa"? Ich oficjalna strona przestala byc autoryzowana juz gdzies w 07.2011 roku... albo to ja slepy
|
|
na fb
|
|
A ja to wogóle słyszałam że planowali ze ma być zespół Coma,ale jaka prawda dowiemy sie na Juwenaliach :)
|
|
Jeśli będzie Coma to okej, bo przydały by się jakieś "mocniejsze rockowe klimaty" ;)
|
|
ma byc akcent podobno
|
|
coma haha komercha.. No, ale pomijajac te kwestie to nie liczcie na come, bo bodajze 2lata temu chciala za koncert ponad 20tys i takiej kasy nikt nie bylby w stanie zaplacic. Mozna bylo taniej miec myslovitza tez nie chcieli. To ogromne koszty, a poza tym trzeba kogos z pojeciem o muzyce wsrod organizujacych, zeby dobry zespol sprowadzic, a nie tylko hh by chcieli :)
|
|
ah jakby była Coma to po prostu świetnie.
|
|
tylko nie fokus on nadaje się świnie chodować - stary człowiek który na żywo nie zaśpiewa żadnego kawałka - wszystko plejbek byłem jakiś czs temu na ich koncercie - porażka za tą kasę macie lepsze zespoły - wschodzące gitara gra
|
|
"ania tak kochala imprezy ze podstawowke to dopiero na 18nastke skonczyla" - D. Brzoska- brzoskiewicz. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Coma. marzyć możecie
|
|
http://www.fokuspace.com/01-06-lomza-fokus-juwenalia.html Fokus będzie
|