środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dentysta

Witam!
Chciałabym się dowiedzieć gdzie polecacie iść do dentysty w Łomży? I jakie są ceny za białe, światłoutwardzalne wypełnienie na ubezpieczenie??Z góry dziękuje za wszelkie informacje, ponieważ nie jestem z Łomży.
Pozdrawiam!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dentysta

Na ubezpieczenie nikt Ci w Łomży nie zrobi białych plomb - chyba, że dopłacisz - tyle samo co prywatna wizyta. Koszt białej plomby od 60 zł do 100 zł :) Jesli mowimy o jednym wypelniemiu w zebie :P

Polecam panią Alicję Kijek, ulica Zaciszna. Nie pamiętam numeru, wpisz w wyszukiwarkę. Swietny fachowiec. Leczę się u niej ja i moja rodzina już od kilku lat. :)
Bardzo przyjemna osoba. I ciepła. Nieraz, jak miałem jakiś problem, wygadałem się jej i mi pomogło. Ale to tylko tak na marginesie:P

Przeciez zapytala sie jakie są ceny za plomby utwardzane?

Leczenie na koszt nfz, plomba 50-60 zloty.

h0jowe forum

Ja polecam panią Agatę Podolak przyjmuje prywatnie na ul. Ks. Anny na przeciwko hali sportowej. Bardzo sympatyczna kobieta no i świetny fachowiec. u tej pani za jeden ząbek z białym wypełnieniem zapłacisz od 70 do 85 zł więc uważam że nie opłaca się leczenie na koszt nfz bo z doświadczenia wiem że robią na "słowo honoru". Pozdrawiam

ludzie płacą podatki, a chodniki wciąż są krzywe

koszt bialej plomby na NFZ to nawet 70zl

Tylko Marciniak ,koło ronda, naprawde polecam.

tam kolo ronda(chyba szosa zambrowska) placilem 50 zl.

Ja u Alicji Kijek płaciłem 50zł za białą plombę

nie no taaaaaaa

a ile to kosztuje w modent na ks.janusza i u muszynskiej sarnackiej tez na ks.janusza? polecacie tycg stomatologow??? niewirm gdzie sie wybrac? dobrze no i nie za drogo...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org