Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komunia |
ile jako ciotka powiannam dac na prezent z mezem dla siostrzenca na komunie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komunia |
Niedługo będzie lepiej mieć komunię jak wesele. Daj 100 zł to wystarczy.
|
|
ta.. popieram :D
|
|
zgadzam sie ze tak bedzie lepiej bo posluchalam ile to niektorzy proponuja to ja tyle na wesele w kopercie nie dostawalam:P
|
|
niedługo to samochody zaczną dawać :D
|
|
900E
|
|
Dokladnie przesada
|
|
Masakra ...
|
|
nie długo zapytacie ile dać na chrzciny dla dziecka
|
|
Wszystko zalezne jest od kieszeni gosci. Jeden da 100 zl drugi 900 e. W tej kwestii wazny jest zdrowy rozsadek.
|
|
400-600 Zł
|
|
a ja proponuję coś innego... a mianowicie zamiast pieniędzy prezent. Tylko taki, który będzie pamiątką tego dnia. Proponuję np zegarek ;-)
|
|
Ja na swoja komunie dostalam duzo zlota, kolczyki, naszyjniki, pierscionek, rower i pieniadze. Pieniadze sie rozeszly, z rowery wyroslam, a zloto i pamiatke mam do dzisiaj, tlyko, ze kiedys zloto bylo tansze. Zalezy jak bliska jestes ciotka. Mysle, ze 100zl to troszeczke za malo 200-300zl
|
|
też myślę że 200-300zł Lala22
|
|
Dzieciaki bardziej czekaja tej ,plejady prezentow' niz uroczystosci ktora jest pieknym przezyciem sama w sobie. Tylko ,kler' zazdrosci mlodym datkow w tym dniu. Niedlugo malolaty beda paradowac do Kosciola po czerwonym dywanie. Tez uwazam ze w twoim wypadku 100-ka to za malo a 200-ki to w sam raz.
|
|
200 wsam raz przecież to 8 latek i kilkoro gości to się nazbiera i poco mu tyle kasy ani tego przepić na przyjęciu ani przejeść gdzie zdrowy rozsądek gitara gra
|
|
tancerkę erotyczną z finałowym francuzem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |