Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MMA w Łomży co i jak |
Wiem że w Łomży jest klub mma ale nie jest podane ile się płaci za miesiąc tam . Słyszałem też ze chodzą tam sami tacy pakerzy dwa na dwa i nie wiem czy jest sens chodzić tam jak mam 16 lat 170cm wzrostu ? Musisz sobie zadać jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubie w życiu robić? A potem zacznij to robić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MMA w Łomży co i jak |
Masakra...
|
|
widac ze zle sluchasz albo ktos pier...opowiesci dziwnej tresci..przejdz sie we wtorek albo czwartek godz chyba 19 i sam zobacz
|
|
Autor: LysyKox , to Ty już " szafa " i " kafar " jesteś i z twoimi parametrami , to dwa , trzy tygodnie treningu , po 15 minut i już z Pudzianem możesz stawać . Dzieciaku , a poza zajęciami na WF-ie , to coś innego robiłeś ? w MMA , musisz mieć jakiś " podkład " , najpierw zacznij od gimnastyki .
|
|
podkład akurat mam bieganie pływanie siłownia Musisz sobie zadać jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubie w życiu robić? A potem zacznij to robić.
|
|
Może z tym DUPKIEM Autor: Janusz kos , spróbuj na początek , ale uważaj obyś dzieciaka nie skrzywdził , bo to CIOTA nie chłop i potrafi tylko szczekać z za monitora , a jak coś do czegoś przyjdzie , to kuli ogon pod d...ę .
|
|
LysyKox ... no to , zwracam honor i życzę wytrwałości i sukcesów .
|
|
A w dobry trener jest w Łomży ? Musisz sobie zadać jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubie w życiu robić? A potem zacznij to robić.
|
|
Dzieciaku , ja w Twoim wieku , to JUŻ byłem po tzw pierwszym kroku w boksie ( oczywiście amatorskim ) , póżniej trochę kulturystyki ( nie tu w Łomży ) , a jak przyszedł czas Brusa Lee , to też troszeczkę łyknąłem tego stylu i jestem " rzadki " w te klocki , a żeby chociaż utrzymać formę , to trochę ćwiczę , sam dla siebie w./g swoich możliwości . Musisz mieć konkretny " podkład " , dużo silnej woli i samozaparcia. Kozakiem nigdy nie byłem , ale życie nauczyło mnie , że przed byle ch...m nie pękam . MOTYWACJA , przede wszystkim i DUŻO cierpliwości !
|
|
Jak sie zoorientujesz od ilu lat mozna chodzic, jaka waga, jakie koszty to napisz tutaj tez sie przejde;)
|
|
nie pytam się o ciebie i o twoje osiągnięcia tylko o to czy trener dobry jest w Łomży w sensie czy umie przekazać wiedzę wytłumaczyć wszystko co do techniki . MMA chce trenować bo spodobał mi się ten sport a nie żeby być kozakiem wole iść na trening niż sączyć browara pod blokiem albo siedzieć przed kapem A co do motywacji i samozaparcia to o to się nie martw . Musisz sobie zadać jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie: co lubie w życiu robić? A potem zacznij to robić.
|
|
W Łomży są dobrzy instruktorzy , jak wszędzie ! ... jak nie masz predyspozycji , to za nic Ci to nie pomoże , i ŻADEN trener Ci nie włoży do bani mentalności " wojownika " , MUSISZ SAM być do tego przekonany , a trener jest TYLKO KOORDYNATOREM Twoich działań . Jeszcze jedno : synku , nie masz szacunku i pokory , a jesteś NIKIM , ja zwracałem się do Ciebie per TY , a ty małolacie mnie tykałeś , NIE WYOBRAŻAM SOBIE , JAKI TRENER / GURU , by sobie na to pozwolił ? NAUCZ SIĘ NAJPIERW POKORY I SZACUNKU ! TAKIE SĄ REGUŁY ! Od tego zacznij , bo jak masz słabą PSYCHĘ , to w sportach walki , nie masz co szukać !
|
|
Witam! Wszystkie informacje znajdziesz na naszej stronie, jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania napisz maila lub zadzwoń, udzielę ci szczegółowych informacji POZDRAWIAM!!!!!
|
|
zuza głupia ruro ty na tym pierwszym kroku byłeś ale w zespole tanecznym KURPIE:DDD LysyKoks ty nie słuchaj tego debila bo zimą w sandałach będziesz chodził:)
|
|
Autor: Janusz kos , Znowu obnażyłeś swoje prostactwo GMINNY PAROBKU , chcesz się nieudolnie zemścić , za to co ci PSI KUTASIE wcześniej pisałem ? Jak temat jest poważny i godzien dyskusji , to odpowiadam serio , a ty PSI NAPLECIE , wszędzie szukasz ch..a do d..y ? Autor: Janusz kos , czy jak ci tam januszku gilosie ! .... kozaczek DUPKU jesteś z za monitora , ciekawe czy w realu byłbyś taki odważny ? nie zamierzam się tu z każdym Ch...M , twojego pokroju szarpać , ale znajdę jeszcze trochę czasu , aby cię w d..ę wyr...ć , podaj adres , e-mail lub nr swojego telefonu ,. to sobie " porozmawiamy " . A JAK NIE , TO SIADAJ NA D...E i JAJCA SOBIE LIŻ , PIS POMIOCIE ! Autor: Janusz kos , to co , potrafisz TYLKO szczekać z za monitora ? Pory pełne ze strachu ? Odpowiedz na moją propozycję , a jak nie to MORDA W KUBEŁ !
|
|
Chodzą naprawde przerozni ludzie :) i mali i duzi i chudzi i grubsi :) po porstu podoba Ci sie ten sport to wbijaj ;D Hehe slyszalam ze trener jest spoko :) i ogolnie fajnie :) chlopaki sie razem trzymaja ... Zawody niedlugo :) chyba za tydzien slyszalam ;) jest git !!! Mysle, że warto :)
|
|
Podajcie www czy cos bo tez chce;d
|
|
http://www.mmalomza.pl/
|
|
thx;p
|
|
A jaki jest najmłodszy rocznik? I ile minimum trzeba mieć lat aby zacząć treningi?
|
|
Jak ci zależy to idź i zawyż swój wiek, trener na pewno nie będzie ci dokumentów sprawdzał. Trenować można od 16lat.
|
|
słomiany zapał
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |