czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cukiernia na legionów

Wczoraj zakupiłem w tej oto cukierni ciastka i przy moim ogromnym rozczarowaniu okazały się, że były... stare!! Nie wiem jak długo one leżały ale nie nadawały się one do spożycia. Uważam, że jest to niedorzeczne i niedopuszczalne, aby takie rzeczy ludziom sprzedawac! Radzę innym omijac szerokim łukiem tę cukiernie, bo można łatwo nabawic się niestrawnosci.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cukiernia na legionów

Ale która?

Zapewne Cendrowscy.

Oni zazwyczaj mieli dobrą opinię z tego co słyszałam.

Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...

Tak to raczej ta cukiernia. Właśnie też słyszałem bardzo pozytywnych opinii, więc postanowiłem sprobowac i to był napewno ostatni raz.

To, że ciastka stare to pikuś. Cukiernia na Dwornej to dopiero coś - cukiernia i mięsny. Ostatnio kupiłam biszkopty dla małych dzieci - biszkopty o smaku i zapachu kiełbasy.

Jak Wczoraj Mogłeś Kupić Ja Wczoraj To była Niedziela i Było zamknięte u Cendrowskich.Widzę że komuś zależy na złej opinii tej Cukierni...

Chyba ty sobie jaja robisz to jest najlepsza cukiernia w Łomży mają wysmienite pączki i szarlotkę. Moze z raz trafiłam na cos nie pierwszej swierzosci ale podaj mi skep gdzie sie to nie zdarza.

Miałobyc przedwczoraj, w sobotę kupywałem. No właśnie jeszcze mi się nie zdarzyło trafic na cos nieswiezego, w żadnej cukierni, dlatego chciałem ostrzec, ale jak wam smakuje to nie mój problem.

ja juz od dawna tam nie chodze, przereklamowana cukiernia, ciastka maleja a cena rosnie, zwykle zdzierstwo

Generalnie w Łomży nie ma dobrej cukierni , niestety...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org