Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STRAZAK czy POLICJANT |
mam dylemat .... moglibyscie mi napisac i doradzic kim zostac w przyszłosci.. strazakiem czy policjantem proszę o opinie i Wasze zdania na ten temat Pozdrawiam ....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STRAZAK czy POLICJANT |
Zdecydowanie strażak;)
|
|
Nie lepiej zostać politykiem
|
|
Policjantem. Bo będziesz pędzil po ulicach swoim ferrari w przyszlosci tyle ile ci fabryka da ,bez strachu.
|
|
To Twoje życie, Ty decydujesz, a nie ludzie z forum :) Ktoś Ci każe zostać lekarzem lub nauczycielem, też zostaniesz?? Porozmawiaj ze strażakiem, policjantem, doradcą zawodowym, sprawdź na co jesteś bardziej ukierunkowany, jakie są Twoje predyspozycje, itp.
|
|
Zdecydowanie policjantem :) na strażaka nie nadajesz się :D Znam Cię i stąd wiem :)
|
|
bombel sam musisz zdecydować o tym kim chcesz być, nie szukaj odpowiedzi na głupim forum
|
|
To tak samo jakbym zapytała kogo wolą mężczyźni Strażaczkę czy Policjantkę? Przeczytam tylko opinię innych ludzi ale nie własną. Więc sam się zastanów :) Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
strazak, precz z pałami
|
|
chcesz żeby Cie ludzie szanowali z serca, a nie ze strachu, obrzydzenia i przymusu to idź na strażaka
|
|
dzięki za opinie troszkę pomogło jednak strażak :) ....
|
|
Jesli masz odpowiednią sikawkę to na strażaka.
|
|
Ja jak miałbym drugi wybór to został bym alfonsem,radził bym ci pomyśleć nad tym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |