Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca Licencjacka |
Witam,czy znacie moze kogos kto byłby w stanie pomoc w napisaniu pracy licencjackiej z zarzadzania? Problem w tym ze termin to ok 2 tygodnie. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca Licencjacka |
a co to znaczy pomóc??? napisać całą czy tylko jakieś konkretne rozdziały???
|
|
Pierwszy rozdział,plan pracy,historie firmy itp. mam. Brakuje reszty :)
|
|
czyli co ci konkretnie brakuje do tej pracy??? za 2 tygodnie musisz oddać już całą???
|
|
jaki temat ? może sprzedam ci moją, tylko trochę przerobisz :)
|
|
Odezwij sie do mnie 6654321.Mam podobny temat pracy tylko troche sie pozmienia to i owo i wszystko bedzie haraszo.Dogadamy wsio szczegoly i bedziesz zadowlona.Niedrogo. tanio i dobrze.Pozdrawiam
|
|
Witam, Mam już praktykę w pisaniu prac. Chętnie podejmę się napisania kolejnej. Więcej szczegółów na maila r.mularczyk@o2.pl Pozdrawiam
|
|
Bardzo prosze wszystkich zainteresowanych o kontakt na pwbim2@wp.pl( w szczegolności lidzia0984). Mysle ze sie jakos dogadamy. Pozdrawiam
|
|
lidzia hahahhhaahahhaahaah dobre dobre bardzo dobre :) chopie w takim razie powodzenia no i rzecz jasna gratuluję i zazdroszcze wyboru :]
|
|
Pisze konkretnie wiec mysle ze moze pomoc. Oczywiscie innych tez zachecam do kontaktu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |