Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca sezonowa-ZBIORY 2012 |
Dwie studentki II roku poszukują pracy Sezonowej w Niemczech na Wakacje. Interesuje nas wyjazd pod koniec czerwca. Czy ktoś może wie gdzie można sie zgłaszać lub kto się tym zajmuje?Jezeli tak proszę o informacje i z góry dziękuję za pomoc Studentka_n711
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca sezonowa-ZBIORY 2012 |
http://www.arbeit-thiermann.eu/ a.b.c
|
|
Czy ta oferta to jakaś sprawdzona? Ktoś tam jezdził?
|
|
jakby by było tam tak dobrze to by się sama nie prosiła o pracowników..
|
|
a może ktoś ma namiary na miejsce gdzie był,coś pewnego...?
|
|
A może zna ktoś jakieś inne sprawdzone miejsca?Na pewno ktoś z Was wyjeżdżał.
|
|
wpisz w google mahlmann tam będziesz mogła wejść na jego strone
|
|
Konrad Westerkamp tylko od razu mówię,że tam jest ciężko i osoby będące tam pierwszy raz muszą podwójnie się starać
|
|
W niektórych miejscach już w tym roku za późno na szukanie pracy! Szukasz pracy zobacz warto: www.abantonino.blog.onet.pl http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529
|
|
Jeśli ten Konrad mieszka w okolicach Vechty a dokładniej w Langforden to dobrze radzę omijać jego firmę z daleka.
|
|
a co wykorzystuje kobiety gitara gra
|
|
Konrad Westerkamp GOLDENSTEDT-LUTTEN
|
|
Czy wykorzystuje kobiety nie wiem, ale warunki pracy i mieszkania u niego są tragiczne. Mówię o tym z Langforden ale Lutten jest kilka km. dalej więc możę to ten sam.
|
|
kilka lat temu w wieku 16 lat byłem w langforden na truskawkach u tego konrada warunki w cale nie tak złe jak piszecie mieszka sie w kontenerach po 4 osoby albo w takim domu po 10 osub w pokoju ale teraz z tego co mi wiadomo to przyjmują tylko stałych pracowników i to co nie kturych bo romuni wygryzli polaków
|
|
Thiermann----> zdecydowanie nie polecam,mój mąż był,tragedia,obóz pracy.
|
|
mala-mi Nowi podwójnie muszą się starać.Czyli jak?.Z tego co ja wiem,a jeżdżę tam kilka sezonów to po krótkim czasie uciekają.I tu nie chodzi o szefa bo on raczej jest w porządku i najprawdopodobniej dokładnie nie wie o co chodzi.Tam rajkami rządzi stara wiara.Poprzednio byli Rumuni teraz nie ma,a stare chapary nowo przybyłych traktują jak rumunów.Nowi co zostają i dobrze pracują przez stare cwaniary są uważani jako zagrożenie dla nich i konkurencja.
|
|
dokładnie. ja do tej pory nie moge sie otrzasnac . warunki mieszkalne tragiczne.
|
|
Durne baby, sorki studentki, nic rozumu, szukając w ten sposób pracy skończycie gdzieś w burdelu. Poczytajcie sobie portal "nasygnale"
|
|
u Karls'a jest dobrze.
|
|
wlasnie masz racie glupie baby. jak zobaczylam ich ogloszenie to tez sobie pomyslalam o tym. igraja z ogniem. jak chcecie znalesc prace to szukajcie przez kogos znajomego a nie po forach latacie. chyba ze wam chodzi o to zeby sie oprzec w burdelu w niemczech albo u ruskich.
|
|
Mam pewną pracę w niemczech na truskawkach w 100% legalnie. Nie ma takiej opcji żeby któryś z pracowników wylądował np. w burdelu jak napisał panda19833. Wszelkie informację pod numerem tel. 798171678
|
|
pracowałam u konrada westerkampa i jest dobrze warunki tez sa dobre i to nie jest ten sam co w lankfiorden westerkamp ma plantacje w goldenstet- lutten. i zarobic dobrze mozna moj brat nadal tam jezdzi
|
|
U Konrada stara wiara rządzi od maja do połowy lipca. Około sierpnia zaczynają się zbiory truskawek, ale podkreślam tylko dla studentów :) Przyjeżdza ich około 40 ;D Po drugie jak się orientuje w tym roku Polaków jest tylko około 60, reszta to rumuni ;D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |