Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dentysta/sobota |
Jak w temacie. Czy jest dziś otwarty jakis stomatolog w Łomży? Masakra...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dentysta/sobota |
gluszkowski polowa przyjmie nawet w niedziele...ale tylko prywatnie w weekendy Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
jak nie przejdzie, to bedzie trzeba sie wybrac:))
|
|
862162868 masz tu numer w razie czego Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Dzieki wielkie :) Dobrze wiedziec ze sa jeszcze normalni ludzie w tym miescie:))
|
|
staram sie :)) i ogolnie nie ma za co..znam ten bol.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
koło polo markiet są dwa gabinety jeden może być otwarty starsza pani doktor z bulem przyjmie gitara gra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |