niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
odprężyć się proszę

Pewien zamożny człowiek zdecydował się na safari w Afryce. Zabrał ze sobą ulubionego psa dla towarzystwa. Jednego dnia pies pobiegł za motylami i nim się obejrzał, odkrył, że się zgubił... Wędrując po dżungli zauważył lamparta zmierzającego w jego kierunku z oczywistym zamiarem jedzenia lunchu. Pies pomyślał:
- O, w mordę, ale wpadłem!.
Wtedy zobaczył, że wokół na ziemi leżą jakieś kości i natychmiast siadł przy tych kościach zwrócony plecami do napastnika. Lampart już miał skoczyć, gdy nagle pies krzyknął głośno:

- Kurcze, to był naprawdę pyszny lampart. Zastanawiam się, czy jest ich tu więcej?
Słysząc to, lampart powstrzymał atak, po cichu cofnął się w zarośla i odbiegł na bezpieczną odległość.
- Fiu, fiu! - tak myślał - W ostatniej chwili udało mi się zwiać... Ten pies prawie mnie miał.
Tymczasem małpa, która oglądała całą scenę z pobliskiego drzewa, postanowiła, że przehandluje swą wiedzę by zapewnić sobie wdzięczność lamparta. Pies jednak ją zauważył i zrozumiał, że coś jest na rzeczy. Małpa wkrótce złapała lamparta i opowiedziała mu jak było naprawdę. Lampart wściekły, że dał się nabić w butelkę, krzyknął:
- Dalej małpa, skacz mi na plecy i wracamy. Zobaczysz, co zrobię temu cwaniaczkowi.
Pies zauważył lamparta zbliżającego się z małpą na plecach. Zamiast uciekać, usiadł plecami do napastników i udawał, że ich jeszcze nie zobaczył. Kiedy podeszli wystarczająco blisko, usłyszeli, że pies mówi:
- Gdzież u licha jest ta małpa?! Nikomu już nie można wierzyć. Wysłałem ją pół godziny temu by przyprowadziła mi innego lamparta i nadal nici z obiadu!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: odprężyć się proszę

Grunt to nie tracić głowy.

Dobre!!:D
To i ja coś dorzucę.Długi, ale śmieszny:)))
Trzy ciężko harujące babki postanowiły raz zaszaleć i poszły po
pracy na piwko. Niezwyczajne takich atrakcji szybko się ululały.
Po drodze do domu, na skutek ilości wypitego browaru zaczęły wszystkie trzy odczuwać nagle parcie na pęcherz. Jedynym w miarę zacisznym zakątkiem w okolicy był mały cmentarzyk. Ponieważ dłużej już nie mogły, postanowiły tam właśnie załatwić swoje potrzeby fizjologiczne.

Przycupnęły w kątku miedzy nagrobkami, zsunęły majtki i sikają.
Na tej czynności przyuważył je znudzony swym fachem i również nieźle
wcięty" grabarz. Postanowił dla rozrywki babki postraszyć.
Jak pomyślał tak zrobił.

Z dzikim wrzaskiem i uniesionym wysoko szpadlem zaczął przedzierać
się ku nim przez alejki.

Baby przerażone hałasem pierzchły w panice, tratując groby,
przewracając drewniane krzyże, gubiąc odzież i drąc się w niebogłosy.

Nazajutrz w knajpie spotykają się trzej mężowie wspomnianych trzech
babek. Wszyscy miny do pasa, ponurzy, że bardziej nie można.
W milczeniu wala setę za setą.
Wreszcie jeden wszedł już w "fazę zwierzeń" i mówi:

Moja żona gdzieś się puszcza. Wczoraj wieczorem wróciła do domu
pijana i bez majtek.

Moja jeszcze gorzej - mówi drugi. - Przyszła do domu pijana, nie miała majtek, a cala suknia była na niej poszarpana i podarta.

Eeeech - wzdycha na to trzeci. - To jeszcze nic. Moja wróciła wczoraj pijana, bez majtek, w podartej sukience i opasana szarfą z napisem: NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY - CHŁOPAKI Z RADOMIA

A

Policja, kontrola drogowa.....
-Prawo jazdy proszę, panie kierowco.
-A oddaliście poprzednim razem?

Znajomy natknal sie na cos "ciekawego" w sieci, poprosil mnie DZIS (tj niedziela), abym zajrzala na strone KGP, a tam.... szaleja hakerzy;)
http://www.kgp.pl
(po zakonczeniu prezentacji mozna kliknac jeszcze w srodek ekranu... sex.kgp.pl? ;)

°°°°°°°°°°
... evaa ...

...myślę, że to nie nazywa się "hakerstwem".... ktoś zauważył, że ta domena jest wolna i wykupił ją licząc na ewentualny zysk z jej sprzedaży (dla np. Komendy Głównej Polcji :D sic!)

---
PGG

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org