Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oblałem maturę! |
O rety! spudłowałem... Nastawiłem się na papieża made in Poland, boć to przecież do tej pory obowiązkowy temat był wzmocniony teraz błogosławioną rocznicą i inną traumą Smoleńską..., a tu klapa, nic, zupełne zero, tak jakby "komuna" z powrotem zaczęła rządzić, albo inny Palikot podmienił maturalne tematy. Łojezu! jak ja się teraz bez matury do Seminarium dostanę?! rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oblałem maturę! |
|
I jak będziesz żył bez matury papliku? :):)
|
|
Zaciągnę się do Zakonu Redemptorystów, koniecznie w Toruniu bo lubię Radiomausta... rudy błazen z druhem
|
|
A widzisz. Nawrócenie nie boli. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Nawróciłem się: z Tyskiego na zimnego Lecha.... rudy błazen z druhem
|
|
Matura to jego niespełnione marzenie od kilkudziesięciu lat. Wkręcaj tak dalej swoich rozmówców oni we wszystko uwierzą w to co napiszesz. I ten twój pies którego pozbawiłeś prawa głosu na korzyść swoją też n ie wyda twojego wieku. A chciałoby się żeby było inaczej. Za późno na amory koleś. Przecież matura to bzdura. Jak takie głupoty umiesz pisać to nie dziwne , że jej kiedyś nie zdałeś.
|
|
Może i paplik nie ma matury lecz wole jego wypowiedzi niż Twoje choćbyś była po prawie. Te forum bez paplika to jak Klan bez Rysia
|
|
dzika twoja stara,
|
|
nieprzejmuj się maturą bo w Łomży to i po studiach niemają roboty lepiej się naucz mieszać w betoniarce i jeździć taczką podawać cegły i zarobisz tyle co po studiach ja od tego zaczynałem i teraz stawiam domy kurcze może sprawdze czy któryś nierunoł tak dla poprawienia ci chumoru gitara gra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |