niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wypadek dzisiaj koło LUXa

Witam ! Nie wiecie jaka byla przyczyna tego wypadku ??? Co sie stalo ??? I co z tym motocyklista???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wypadek dzisiaj koło LUXa

jaki moto?

"Mimo świata który,
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się."

Przyczyna: ktos na kims wymusil pierszenstwa, kto - nie wiem. A motocyklista - z tego co bylo widac zlamanie otwarte, a co dalej - nie wiem.

Motor z wypożyczalni maxbike. Motocyklista ma jedną nogę skręconą jak Ósemkę. Żle to wyglądało , no ale o czym mówimy motocyklista w krótkich spodenkach ludzie o zgrozo.

z tego co wiem to kierowca samochodu osobowego uderzył w motocyklistę a czyja to wina itd ocenią stróże prawa . Motocyklistę karetka zabrała do szpitala .

Biedny motocyklista:( Pewnie znów głupie tłumaczenia kierowcy puszki że nie "widział" Nie grzeszą inteligencją.

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

Jak znam życie to samochody zazwyczaj wymuszają pierszeństwo a potem przez takiego debila można jeździć na wózku lub śmierć.

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

zaraz posypią się posty, że wina motocyklisty, a było wręcz na odwrót

kierowca osobówki jechał od Statoila Al. Legionów i skręcał w lewo przed CTO, nie ustępując pierwszeństwa motocykliście który jechał lewym pasem

motocykl został wypożyczony z MaxBike dzisiaj

no tak, przecież nigdy motocyklista nie jest winien...... tylko kierowca auta.

"Autor: Ja26 (---.elomza.pl)
Data: 02-05-12 22:41

z tego co wiem to kierowca samochodu osobowego uderzył w motocyklistę a czyja to wina ..."

jak nie wiesz to nie pisz głupot. Jeśli dobrze widziałeś to auto zostało uderzone w tylni bok - praktycznie auto już zjeżdżało z drogi głównej. Więc jakim cudem AUTO UDERZYŁO W MOTOCYKLISTĘ???

Hm, wypożyczony motor więc pytanie czy kierowca motocykla miał doświadczenie? czy umiał zapanować nad motorem jeśli przez zderzeniem było słychać wielki hałas motoru (wcisnął gaz wymijając auto, które przed nim jechało) .

niech motocylkisci jezdza tak jak samochodem - WTEDY NIE BEDZIE DAWCOW NEREK!!!!!!!!!!! idiota zawsze placi dwa razy!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

nie odnosze sie do sytuacji w/w bo niewiem jak bylo ale polowe motocyklistow bym za jaja powiesil bezmozgi jeb..ne jezdza jak cholota niespodziewane wymijanie przy 130 na odleglosc wlosa i jeden truten z drugim jak zaczepi to sie moze wreszcie nauczy chesz szalec ok szalej sobie gdzies na placu a nie na publicznej drodze

alez oni nie mysla o sobie!!!!!!!!!!!! ale pokazac jaki on "MEN" wg. mnie kawal glupiego niedoresnietego ****!!!!!!!!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Jak zwykle motocyklista niewinny,a jak się dorwą gówniarze do motoru to od świateł do świateł ile fabryka dała. Dobrze że czasami czerwone światło jest bo w ogóle by nie hamowali. To nie kierowca samochodu jest winny tylko motocyklista który od pomu dobrze pocinał. Jechał prawym pasem to musial wymijac auto na pasie do zjazdu,kierowca audi byl juz na zjezdzie a ten stracil panowanie nad motorem i przygrzal w niego. Absolutnie niema tutaj winy kierowcy,nie wiecie jak bylo to sie nie udzilejcie bo nieda sie czytac waszych fantazji.

W sumie to sie nie dziwie, skoro wypozyczyl moto w Max Bike to pewnie Kawe ZX9R. I pozniej taki super-zajebisty-motocyklista zapieprza ile fabryka dala i mysli ze jest mistrzem kierownicy. Najczesciej to sie konczy jak w przypadku powyzej, niech sobie gowniarze dalej kupuja supersporty ... Przynajmniej wystapi selekcja naturalna ... Tylko co w przypadku, gdy ucierpia niewinne osoby ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org