Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wymiana sprzęgła |
gdzie najlepiej dokonac owej wymiany? :> solidnie i tanio :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wymiana sprzęgła |
Solidnie i tanio to jak się przyłożysz i sam wymienisz w garażu. Czyli tanio=płacisz tylko za części solidnie=sam wiesz jak zrobiłeś i co włożyłeś
|
|
a co za furmanka ???
|
|
ja polecam swojego mechnika, u którego serwisuje samochody już kilka lat na ul. Sikorskiego(po prawej stronie) vis a vis wjazdu w ul. Wyszyńskiego jadąc od Zusu od góry Facet naprawde porządnie robi i dość szybko, i co najważniejsze nie jest drogi ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
marek szuba ul wojska polskiego naprzeciw kosciola
|
|
Reklama robi się sama?
|
|
Darek1638 ktos szuka mechanika - a ty sie wpier...sz miedzy tryby zamiast pomoc!!!!!!!!i odrazu szukasz jelenia!!!!!!!!OstatniO swoja vectre serwisuje tylko w malym Plocku u MARIUSZA DROZDOWSKIEGO-------------- MAM ZAUFANIE I WIEM ,ZE ZAPLACE ALE I WIEM ZE MOGE BEZPIECZNIE JEZDZIC! a teraz czekam na twoj kasliwy komentarz!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
a dodam jak chcesz tanio to TYLKO U OSZUSTA ADAMA CWALINY!!!!!!!!NIE KTORZY JEGO CHWALA -ALE CHYBA TRZEBA STAC JEMU NAD LBEM ABY ZROBIL PORZADNIE- potrafi tylko jeczec i cmokoc>jednym slowem zlodziej i jeczy ,ze dlugi ma:))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Warto zadzwonić do faceta - zakład mech. tuż za starą rzeżnią. Tani i solidny. Warto unikać każdego zakładu, gdzie może aktualnie "pracować" mechanik charakterystyczny, bo bez jednego ucha. Po dwóch przeciętnie tygodniach gonią go za kanty. Mój samochód miał z tym tam do czynienia!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |