Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
licencjat |
Hej! potrzebuję kogoś kto wrzuci moją pracę dyplomową w antyplagiat. Bardzo proszę o pomoc to ważne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: licencjat |
jak w takim razie może być to twoja praca jak się boisz ze to plagiat ? nie rozumiem
|
|
nie napisze że chodzi o koleżanki prace bo o moją ale nie pisałam sama
|
|
Ja też piszę sama i się boję o ten cały plagiat :P Tyle teraz szumu o to. Możesz pisac sama, a nie wiadomo co wyjdzie. Jest stronka www.plagiat.pl wrzucasz tam płacisz i tego samego dnia jest sprawdzone. Ja na wszelki wypadek wrzuciłam i sie uspokoiłam troche ;) Umiesz liczyć? Licz na siebie!
|
|
dzięki:)myślałam że nie ma już nikogo tu kto mógł by mi pomóc. a to jest takie raczej pewne?
|
|
Przeraża mnie ta nieporadność. Co to za student, co sam pracy nie umie napisać, a jak napisze to się boi, że przepisał. Jak sam/a nie jesteś w stanie niczego stworzyć to znaczy, że się na studia nie nadajesz. Aż strach pytać gdzie się uczysz.
|
|
Ja też wrzucałam swoją pracę w antyplagiat i wiem, że jest ok:P strona jest pewna, bo ta sama z której korzystają uczelnie wyższe tylko one mają dostęp bezpłatny, a Ty jak chcesz na własną rękę sprawdzić to musisz zapłacić. plagiat.pl
|
|
jeszcze raz dziękuję za pomoc.
|
|
Zajrzyj na http://plagiatnever.pl/ . Jest to program antyplagiatowy, dzięki któremu możesz sprawdzić swoją pracę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |