Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mechaniak opinie ???? |
Witam chciałbym się dowiedzieć jaki jest poziom nauczania w owej szkole planuję iść do technikum na mechanika . Jak tam jest ? ciężko się dostać ? jaki poziom jest z chemi fizyki i matmy ? Czy trzeba pilnie się uczyć żeby dać radę ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mechaniak opinie ???? |
To jest szkola rodzenia, co druga w ciazy...Nie polecam tej szkoly , nuczyciele wredni i chamscy nie umieja uczyc , kto trafi na P Trzaske od matematyki to juz moze wiedziec ze niezda stara panna niewie sama na czym jej **** jezdzi...
|
|
jeżeli chodzi o sam Mechaniak jako szkołę to spoko. uczyłem się jeszcze przed połączeniem z LO, nie patrz na poziom nauczania z fizyki, chemii i matmy bo wszystko zależy na kogo trafisz.
|
|
pozdrowienia dla mechaniaka :d gitez szkola :D z poczatku wielka i szara:D ale pozniej mozna sie rozkrecic
|
|
W tej szkole spędziłem najlepsze lata mojej edukacji. Poziom może i wysoki a nauczyciele wymagający. Najgorsza jest pierwsza i druga klasa, później już z górki i jak poznasz nauczycieli to są spoko. Pozdrawiam wszystkich pracowników tej szkoły, szczególnie P. Kazia Z.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |