Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Plastikowy bilet |
Witam wszystkich gdzie mogę zakupić plastikowy bilet MPK.Bo słyszałam że tańsze bilety na plastiku są a muszę codziennie dojerzdzać a wydawać 5,60 dziennie to za dużo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Plastikowy bilet |
Pytasz o "kartę miejską"? Najlepiej udaj się do kasy mpk i tam takową kupisz i wszystkiego się dowiedz.
|
|
Należysz do klubu kmkm i o takie coś się pytasz? Jaja sobie robisz?Może twój kurczak ma za pół ceny. br1
|
|
chyba tak coś takiego [url/]http://www.strefa.waw.pl/
|
|
Jakiego klubu i jaki kurczak ?
|
|
Dalej twierdzisz że ze słupska jestes?Na mm to nie przeszło,to tu szukasz kolegów? br1
|
|
Jakiego słupska? z Bolesławca
|
|
Ze Słupska , Siedlec czy z Bolesławca , jedno jest pewne , zamiast kupowania " plastikowego biletu " , żeby " dojerzdzać" , kup sobie kurczak vel czarna lilith Słownik Ortograficzny !
|
|
Wiesz co ? **********
|
|
Bydło zostało zdemaskowane,nie odpiszą pewnie nic,kurczaki i jakieś czarne br1
|
|
Nie licz na to br1 , kurczaki mają kurze móżdżki i zero kultury :)
|
|
jeden z nas . Pewnie czytamy te same strony. Kurczak nawet straszył,że mnie pobije. Chyba zabrakło mu odwagi,do dziś się nie odezwał. br1
|
|
Bardzo mi przykro prosze pani czarna,lub panie kurczak że nie będę mógł wam poświęcić więcej swojego czasu dziś. W przypadku nagłej potrzeby skontaktowania się ze mną proszę o telefon. Ja się nie ukrywam.Moje dane są ogólnodostępne.Wystarczy wpisać w gogle mój numer telefonu- 606 345 351 . Pozdrawiam. Zbigniew Bochiński br1
|
|
br1 ja bym nawet nie miał ochoty na jakikolwiek kontakt z takim trolem . Do tej pory dziwię się , że kurczak nie siedzi w kojcu za numery z łamaniem ciszy wyborczej .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |