niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyniacy Help :)

Heej :) Od 3 tygodni mieszkam w Łomży i mam do Was pytanie :)
Słyszałam o kilku fajnych miejscach w Łomży m.in. Wasza plaża i klub Yam Caffe . Warto tam pójść waszym zdaniem? ile płaci się za bilet do Yam Caffe? i gdzie sie mieści ta Plaża? a może jakieś opinie o Miles Club ( czy jakoś tak) lub Amnesia . Sorry za ewentualne błędy ale słabo się orientuję w nazwach.

pozdrawiam wszystkich Łomżyniaków :)

` Jestem za mała na tak duże problemy ! `

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyniacy Help :)

Yam Caffe - "bar" dla wieśniaków i pozerów. Lachony itp....
Miles Club - disco dla dresów.
Amnesia - no to można polecić ludziom na poziomie.
Plaża - hmmm "plaża" mocno powiedziane, no ale latem będzie na pewno.

dzięki za szczerą odpowiedź ;D

` Jestem za mała na tak duże problemy ! `

Po pierwsze to , tu się mówi : ŁOMŻANIN , ŁOMŻANKA ,

Po drugie to , jak to się mówi : Z BRAKU LAKU , DOBRY KIT ! .

forum 4lomza, 95% frustraci ,bezrobotni albo gimnazjaliści, więc wszelkie informacje tu zaczerpnięte radzę przyjąć z przymrużeniem oka.

.... a 90% to POTOMKOWIE ROZTRZĄSACZY GNOJU .

Byłem okradziony podczas kiedy ze znajomymi ucztowałem w Yam Caffe

Samochód zostawiłem na parkingu pod kamerami do których był podłączony monitoring w tej Yam Caffe. Kiedy robiłem zamówienia widziałem przy barze w monitorze mój samochód i włączoną nagrywarkę która nagrywała to co kamera pokazywała w monitorze.

Włamano mi się pod okiem tej kamery do auta widząc to w tym monitorze ruszyłem w pościg za złodziejem.

Byłem blisko zabrakło ni parę sekund - może i dobrze bo mogłem dostać kosą pod żebra. Zawiadomiłem policję która z opóźnieniem przybyła na miejsce.

Dodam że obsługa widziała to na co ja sam zareagowałem Oni - pracownicy byli obojętni zachowując bierność i współpracę ze złodziejem - nie udostępnili nagrań Policji a policja nie zabezpieczyła dowodów. Ponad to samochód był przez nich obserwowany z zaplecza gdzie na parkingu pracownice knajpy "relaksowały" się ze swoimi kolegami.

Przyjechał też właściciel knajpy Yam Caffe był obecny podczas czynności jakie policja wykonywała na miejscu.

Nie powiedział słowa przepraszam czyniąc sobie głupawe uśmieszki (?)

Więcej w tej knajpie nie wydałem już ani złotówki.
Ponad to mój znajomy prowadził tam prace remontowo budowlane stracił tam czas i pieniądze robiąc "zabójczy" dla siebie interes z cwaniaczkami ...

... to tacy sami Łomżyńscy katolicy jak ich parafialni proboszczowie skupieni na własnym interesie w którym liczy się tylko kasa.

O czym to świadczy ...

J. Piłsudski by powiedział : 'Naród wspaniały , tylko ludzie kur.wy'.

http://www.youtube.com/watch?v=XWo5YdpHBrI

zezowate szczęscie, myślałem że to Najman powiedział;)

zezownia to właśnie jeden z tych wiejskich fustratów;)

januszku gilosie , czy jak ci tam BURAKU !

....... kos, ty lepiej zostaw to pisanie i weż się do wideł , bo jednak jesteś niedorobionym wsiowym prostaczkiem ,
z każdą twoją wypowiedzią , słoma ci z butów wystaje i jak cię czytam, to od razu jestem za aborcją,

Autor: Janusz kos

Janusz kos , to właśnie przykład typowego mieszkańca tego miasta , potomka roztrząsaczy gnoju , nieudacznika życiowego , który na co dzień utrzymuje się ze zbierania puszek do piwa po śmietnikach , a w sezonie dorabia jako parobek u beneficjentów dopłat Unijnych .

Na ślimaki czas KASZTANIE , januszku gilosie !
Nie przejmuj się , właśnie zaczął się sezon na zbiór ślimaków winniczków , w sezonie dorobisz jako parobek u beneficjentów dopłat Unijnych przy żniwach czy wykopkach , póżniej jagody lub grzyby , a i poczekaj jeszcze trochę , a zacznie się zbiór kwiatu lipy , jarzębiny i kasztanów .

Zawsze sobie dorobisz do zasiłku .

A nie mówiłem :DDD
Uderz w stół a nożyce same się odezwą:DDD

zezowate to stary uj wychowany na disco olo co on ***** stary cwel może wiedzieć o clubingu")))))

specjalnie cwelu napisałem z błędem bo podniecisz się stary tłuku i będziesz to kopiował:))))))

Łomżyniak, Łomżynianka wg gwary Łomżyńskiej :)

Kolezanko google.pl ? jak nie wiesz gdzie i najlepiej samemu sprawdzic
to forum jest jedna z wielu specyficznych cech naszego miasta

Łomża leży na Mazowszu !

google oszukuję tylko debli typu zezowatych cweli:)))

zawsze analfabeto zezowaty możesz ścigać ludzi dzięki 中文(简体):)))))))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org