Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepszy ciuchland |
Który?? bo powstalo troche tego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepszy ciuchland |
Studio-Mp na Mazowieckiej tam jest towar 1 wsza klasa nie jakieś na wagę czy po 50groszy poprostu sama sprawdż. Teraz i chemie z niemiec maja mieszkam blisko i jestem co poniedziałek jak nowa dostawa jest zawsze coś idzie wybrać.
|
|
No jak za uzywane chcesz placic duzo to faktycznie nie badziewie za 50 gr. Tylko ile pociagniesz. Zobacz ten obok pizza hot juz likwiduja, ogloszenie leci na 4lomza
|
|
Powiem tyle... specjalnie założyłaś konto zęby wyrazić swoją opinię ???
|
|
oczywiscie, ze specjalnie mnie tez juz zaczelo denerwowac takie falszywe wypowiadanie sie. Jeszcze ludzie sie nienauczyli? Jak ci wlasnie obok telepizzy? Tez tak po forum buszowali, na reklamy wydawali, plazmy na szmatach montowali i co juz koniec? Szybciutko szybciutko... Duzo osob chwali sobie Lejdis, i Maskarade
|
|
To tylko taki chwyt reklamowy na przyciągnięcie klienta. Tam zamknie i otworzy w drugim miejscu.mam obrzydzenie do tego gościa...
|
|
Łomża miastem Ciuchlandów masakra.
|
|
Jak ktos sie wypowie azeby pomoc to najlepiej go uwalic bo przecierz jest ulomny albo inny idiota najlepiej zapytac zeby potem zaraz go zgnoic...mam w dupie wszystkie wasze ciucholandy i fora walcie sie i nie pytajcie gdzie dobrze a gdzie zle ...wyjsc z domu i se posprawdzac ....buraki a nie na latwizne.... j....c sie i tyle.. .p.s. syf na forum
|
|
Oho chyba za duzo %, stąd te emocje o tak późnej porze. Wyszła kultura nie ma co.
|
|
w tym używaku obok tele pizzy nic nie ma same szmaty , szkoda nawet 50 gr wydać bo co nie które to do podłogi się nie nadają , w łomży ostatnio powstało dużo używaków ale tak naprawdę nic specjalnego , przydałby się jeden a porządny z fajnymi ciuchami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |