niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Majówka

Witam gdzie proponujecie wybrać się na majówkę czy jest coś organizowane w okolicy

Piter122

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Majówka

w tej zapadlej dziurze nic nie ma...

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

martuchnam sam/a jesteś zapadła dziura

w śniadowie coś jest.....

Bo gdzie jeszcze tak dobrze ja tu?!
Tylko w Sniadowie!
Tu bogacz i dziad to sa za pan brat.
I kazdy ma usmiech na twarzy.
A panny slociutkie to ma ten grod,
jak sok,czekolada i miod.

1 MAJA wszystko zaczyna sie w centrum.

W dupie

DFX pseudo lomzyniaku lomza kiedys byla miastem a od kilku lat to jest miasto wymarle zapadla dziura..
a tak apropo fakt sniadowo organizuje majowke a lomza jak co rok nic wiec mi tu nie pieprz dfx

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

martuchnam prawda! dziura zabita dechami...

nie wiem czemu jeszcze radni dostaja podwyzke diet.
ja bym im opiedolił kawał kasy a nie dziadów trzymac a nawet głupie barany na białystok nie spojrza jak tam miasto sie rozwija bo oni nam wszystko sprzataja sprzed nosa bo naszym pajacom sie robic nic nie chce

nie chce sie robic majaówki nic sie nie chce bo i po co
za diedte pojada sobie poza misto i w dupie maja swoich wyborców
wiecznie nie ma kasy to za co podwyzka
moze wrescie i ich kryzys by mógł tracic i taki prezydencik za 5000 wyzyje dziadek stary jak reszta jego kolegów po 800 zł renty ma.
a reszta ekipy w czasach wielkiego kryzysu w czynie społecznym niech robia jak tak detlaruja ze walcza o lepsze jutro dla łomzy

Jęczycie jak pop...ni:):)

A jak Maryla Rodowicz na Gś ciniec przyjedzie to polecicie z wywieszonymi ozorami na gwiazde patrzec :):)
A nie lepiej olać te ich Gościńce? Niech sami sie goszczą na muszli to może i radnym cos w łepetynach zaświta w końcu :):)

maruda siedz cicho a nie propagande siejesz jak masz zamiar siedziec w domu to siedz .A jak ktoś woli obejrzec Jako kolwiek gwiazdę to wyjdzie a zreszto POLSKA TO WOLNY KRAJ

a to zwracam honor Sebus :)
Nie przypuszczałem że ciebie cieszy stare jakiekolwiek próchno :):)

no to w tym roku będziesz miał na bank satysfakcje gwarantowaną :):) w jakiejkolwiek postaci :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org