Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lakier Spray na zamowienie |
czy istnieje w lomzy cos takiego ze sobie pojde podam kod lakieru marke auta i dorobia mi lakier czy ni ch*ja ? a jesli dorabiaja z tej klapki od paliwa to jakie koszta i ile sie na to czeka ? spokojnie odpowiadac kazdego wyslucham nie pozabijac sie kochani moi .. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lakier Spray na zamowienie |
wiem że jest taka możliwość , chyba na przeciwko spokojnej w lakierniczym , cena za puszkę 30 pare zł , ale nie nałożysz tego tak jak być powinno , robią się syfki
|
|
Jasiu nie zawracaj sobie tym głowy. W sprey nabijają bazę koloryzującą na którą trzeba jeszcze nałożyć lakier bezbarwny. Czyli że po nałożeniu tego wszystkiego tworzą się wołające o pomstę do nieba plamy!!!! Natomiast jak Ci ktoś naściemnia że to jednowarstwowy lakier to zmyjesz te malunki po kilku myciach samochodu ponieważ nie ma w tym utwardzacz.... JEDZ DO LAKIERNIKA.
|
|
jasiu :) Farba plakatówka jest najlepsza:):)
|
|
wiem ze trzeba jeszcze bezbarwny i beda plamy ale w malo widocznym miejscu bym to robill..
|
|
e pszyjaciele a ile sie czeka jak bym jutro rano zajechal zeby mi namieszali tego lakieru bo musze wyjechac juz jutro najlepiej z lakierem w renku?
|
|
na Aleji Legionow, kolo solonu z oswietleniem, dorabiaja.
|
|
od reki dorabiaja, jak kiedys placilem za taki spray 50 zl gosciu sam dobrał kolor, ale po zimie poszlo to wszystko :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
na wojska polskiego taki mały sklepik lakierniczy... za akryl (spray)- ok 30zł, metalik- 190zł, jak zrobisz dobrze to nie bedzie żadnych plamek ani "syfków" mój chłopak kilka dni temu malował wyszło perfekcyjnie.... nie odróżnisz gdzie było malowane.... lakiernik zaśpiewa ci 400zł za jeden element....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |