piątek, 01 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lakier Spray na zamowienie

czy istnieje w lomzy cos takiego ze sobie pojde podam kod lakieru marke auta i dorobia mi lakier czy ni ch*ja ?

a jesli dorabiaja z tej klapki od paliwa to jakie koszta i ile sie na to czeka ?

spokojnie odpowiadac kazdego wyslucham nie pozabijac sie kochani moi .. :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lakier Spray na zamowienie

wiem że jest taka możliwość , chyba na przeciwko spokojnej w lakierniczym , cena za puszkę 30 pare zł , ale nie nałożysz tego tak jak być powinno , robią się syfki

Jasiu nie zawracaj sobie tym głowy. W sprey nabijają bazę koloryzującą na którą trzeba jeszcze nałożyć lakier bezbarwny. Czyli że po nałożeniu tego wszystkiego tworzą się wołające o pomstę do nieba plamy!!!!
Natomiast jak Ci ktoś naściemnia że to jednowarstwowy lakier to zmyjesz te malunki po kilku myciach samochodu ponieważ nie ma w tym utwardzacz....
JEDZ DO LAKIERNIKA.

jasiu :)
Farba plakatówka jest najlepsza:):)

wiem ze trzeba jeszcze bezbarwny i beda plamy ale w malo widocznym miejscu bym to robill..

e pszyjaciele a ile sie czeka jak bym jutro rano zajechal zeby mi namieszali tego lakieru bo musze wyjechac juz jutro najlepiej z lakierem w renku?

na Aleji Legionow, kolo solonu z oswietleniem, dorabiaja.

od reki dorabiaja, jak kiedys placilem za taki spray 50 zl
gosciu sam dobrał kolor, ale po zimie poszlo to wszystko :)

Łomża leży na Mazowszu !

na wojska polskiego taki mały sklepik lakierniczy... za akryl (spray)- ok 30zł, metalik- 190zł, jak zrobisz dobrze to nie bedzie żadnych plamek ani "syfków" mój chłopak kilka dni temu malował wyszło perfekcyjnie.... nie odróżnisz gdzie było malowane.... lakiernik zaśpiewa ci 400zł za jeden element....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org