niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tania prasa

Czy ktoś wie gdzie przeniósł się punkt taniej prasy (ten w czerwonej budce z dworca PKS) ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tania prasa

na dworcu jest inny punkt taniej prasy, nawet tańszej niż ta w czerwonej budce ;) Kilkanaście metrów dalej, w tym ciągu sklepów przy dworcu ;)

Już sam miałem podobny temat założyć:), gdyż też się zastanawiam, co się stało z "budą" :(

@zebrosia - masz na myśli "Basię"? Jeżeli tak, to i "Basia" od początku miesiąca przestała istnieć. A przynajmniej w tym dworcowym ciągu. Może znowu się gdzieś przenieśli?

Dzisiaj byłam w ciągu sklepów i piotrus81 ma racje.

Wiem, że na Małachowskiego był mały punkt, ale z tego co pamiętam to skromnie tam z prasą, a jak jest teraz to nie wiem.

Na Małachowskiego była właśnie "Basia" i już hmm... z ponad pół roku nie istnieje. Sama właśnie miałam pytać, czy gdzieś jeszcze w Łomży jest punkt z tanią prasą :(

na dworcu też się zamknął z tanią prasą

gitara gra

Dokładnie - na Małachowskiego to właśnie "Basia" była:)
Strasznie często i dużo razy się przenosiła:) Najpierw była na Alei Legionów (w tym samym budynku co Office Center), następnie na Kopernika (kilka kroków od Legionów); potem zniknęła mi z radaru :( (niedawno dowiedziałem się z niniejszego forum, że podobno była na Wojska Polskiego vis-a-vis "Czarnego Kota"). Potem pojawiła się (na dość krótki czas) na Małachowskiego właśnie (pod "filarkami", w tym budynku co biblioteka i Dom Kultury), następnie jeszcze krócej była na Przykoszarowej (w tym ciągu sklepów, za którym są garaże - naprzeciwko cmentarza). I ostatnio na dworcu.
Mam nadzieję, że może jeszcze gdzieś znowu "wypłynie" :) Tudzież może tania prasa z "budki" gdzieś się pojawi (swoją drogą - podobno mają 2 punkt... w Ostrołęce;)). Jeżeli będziecie mieli jakieś informacje - dzielcie się:) Jeśli ja się czegoś dowiem, nie omieszkam podzielić się z Wami :)

Odkopuję;) Może ktoś coś wie? :)

????????????????

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org