Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
doradźcie proszę :) |
Hej! W najbliższym czasie wraz ze znajomymi wybieramy się na kilka dni w okolice Łomży. Doradźcie proszę co można tam ciekawego zobaczyć, gdzie można dobrze i smacznie zjeść itp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: doradźcie proszę :) |
Łomżyńska plaża :)
|
|
Najlpier opalanie na plazy spacer w strone lasku jednaczewskiego najlepiej wieczorem ochloda na nowym basenie kino jakis film zjesc najlepiej pizze w dagrasso lub gruby benek i na zakonczenie zimne piwo w warce mysle ze to by byl ciekawie spedzony dzien w łomzy ;) Mały browar z duzym piwem Łomża conecting people ;)
|
|
FORTY W PIĄTNICY tomi
|
|
plaża? :) a może cos jeszcze? czytałam na forum o restauracji 'chojny'. czy to jest restauracja w łomży czy nazwa miejscowości położonej niedaleko łomży bo nie wiem gdzie tego szukać:) i czy tam naprawde mozna dfobrze zjesc?
|
|
Restauracja Chojny jest to w miejscowości Chojny, około 8-10km od Łomży w kierunku Ostrołęki. Prawdopodobnie jedzenie tam mają dobre, ewentualnie jak chodzi o jedzenie to 'Wiszące Ogrody nad Narwią" w miejscowości Nowogród. Niektórzy mówią że też dobrze, lecz drogo, także wybór należy do ciebie. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Polecam przejrzeć: http://ziemialomzynskarowerem.blox.pl/html tam na pewno znajdziesz wiele ciekawych miejsc :)
|
|
Night Club w Kisielnicy w 100% Polecam satysfakcja gwarantowana no i zjeść niedaleko można i to bardzo dobrze;)
|
|
jeszcze mała prośba doradźcie gdzie można po zwiedzaniu miasta wstąpić na kawę i dobre ciacho i czzy ta restauracja gdzie była magda gessler jest naprawdę taka jak ją ukazali w tv? z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)
|
|
i dziękuję za linka do tej stronki jest naprawdę ciekawa :)
|
|
Autor: nowanowa (---.tpspark.pl) łomża to zadupie, nie ma tu NIC ciekawego ani godnego uwagi i ja na Waszym miejscu ominął bym ten region szerokim łukiem. Aha, uważajcie na drogi i kierowców PSYCHOLI, bo można tu zginąć. Koleiny są do kolan (szczerze) a buractwo w 30-letnich zdezelowanych BMW spycha do rowu.
|
|
zgadzam sie z przedmuwco .. szerokiem lukiem !
|
|
każda opinia jest cenna ;D nie mniej jednak jedziemy tam w głównym celu odwiedzenia mojej rodziny i chcielibysmy jeszcze przy okazji cos zobaczyc.
|
|
wiele ciekawego tu nie zobaczysz. Ogólnie: bieda, syf P.S. Wieczorami nie radzę wychodzić na ulicę bez SILNEJ obstawy...
|
|
Reklama !!! Jedzie do rodziny, bierze znajomych i pyta się gdzie zjeść.
|
|
Autor: nie`dotyczy (---.adsl.inetia.pl) Data: 28-04-12 21:55 Reklama !!! Jedzie do rodziny, bierze znajomych i pyta się gdzie zjeść Też coś mi to się dziwne wydaje... Jakby nie wiedziała jaki tu syf... i jeszcze się pyta...
|
|
nie`dotyczy, aż nierealne wg Ciebie jest to, że tak można ?
|
|
chyba dawno nie była u "rodziny". ciekawe czy mają już prąd i wodę?
|
|
jestem wesoły romek , ma na przedmieściu domek a w domku mym prąd i gaz , więc żegnam was ,,,,,, nie buj nie buj , tobie teź wyłąciom .....
|
|
Na pewno warto zobaczyć pięknie wyremontowaną 500 letnią Katedrę a w niej wiele zabytków , także fotel na którym siedział Jan Paweł ll podczas swojej pielgrzymki do Łomży w 1991 roku i jego relikwie. Polecam również dolinę Narwi i inne miejsca. www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
Ciekawe , czy w komplecie do tego fotela mają papier toaletowy ?
|
|
|
zezowaty ty jastaś popier....... www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
Łomża i okolice są piękne. Przyjedź a sama się przekonasz :)
|
|
zezownia nic nie poleci bo nie wie gdzie co jest bo jest po prostu z wiochy czuć to na odległość.
|
|
Jeśli ktoś jest ograniczony to nie dostrzega miejsc wartych odwiedzenia, a uwierz, że w Łomży jest kilka takich. Choćby spacer wzdłuż rzeki w kierunku plaży, muszla itp. itd. Yam Caffe? Co kto woli ja akurat unikam tego typu "rozrywki" ale każdy lubi coś innego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |