Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SEZON MOTOCYKLOWY 2012 |
Ktoś się wybiera dziś na rozpoczęcie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SEZON MOTOCYKLOWY 2012 |
podejrzewam że cała masa ludzi tam będzie jak co roku
|
|
O której to się zaczyna na Starym Rynku
|
|
o 14 W życiu piękne są tylko chwile ....
|
|
Znowu motory będą jeździć po ulicach latem? A już myślałem, że w tym roku będzie cisza i moje dzieci nie będą uciekać jak usłyszą jełopa na dwukołowym parchu z niemieckiego śmietnika ... _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
bob takie teksty to można nawrzucać ale takim kolesiom których dzisiaj wieczorem (w sumie to już wczoraj bo po północy) ja spotkałem,dwóch bałwanów,jeden bodajże w banditce a drugi coś innego,wyjeżdżający z statoila, od świateł do świateł pare metrów a grzeją ponad stówę po to żeby zaraz hamować,a stojąc na skrzyżowaniu macha łbem i kozaczy jak by miał pod jajcami nie wiadomo co. Ja przynajmniej zamierzam normalniej jeździć :D a ci którzy nie potrafią niech się przesiądą na rower.
|
|
sorki,zamiast w to na motorze.
|
|
Autor: bob (64.18.130.---) Data: 28-04-12 22:35 "Znowu motory będą jeździć po ulicach latem? A już myślałem, że w tym roku będzie cisza i moje dzieci nie będą uciekać jak usłyszą jełopa na dwukołowym parchu z niemieckiego śmietnika ..." Co za ćwok..
|
|
Wracaj na swoją wioskę ćwoku.
|
|
""Wracaj na swoją wioskę ćwoku.'"A skąd TY to wziąłeś buraku.Jak wsiądziesz na motor to myślisz ze przepisy Cie nie dotyczą.
|
|
ciekawi mnie fakt, ze z obiektywu byli na starym rynku, nagrywali material, ale nie bylo go w tv
|
|
Wszystkich tych "szaleńców", "kozaków" jak równiez motocyklowych pasjonatów nie tylko sportowych maszyn zapraszam. Jestem w stanie zorganizować Track Day na torze w rozsądnych pieniądzach, z pełna obsługą ratunkowo - medyczną i pomiarem czasu. Dla odważnych udział w wyścigu amatorów :) Jesli ktoś jest zainteresowany, latem tego roku mogę pomóc i dokonać wszystkich formalności związanych z udziałe w California Superbike School. 2 dni szkolenia pod okiem instruktorów z najlepszej na świecie "wyścigowej" szkoły jazdy. Wszystkich zaintgeresowanych, chcących poznać prawdziwe wrażenia jazdy na sportowym motocyklu i zaznać na poczatek choć odrobinę motocyklowej rywalizacji, serecznie zapraszam i proszę o kontakt na email. Kierujmy się myslą "...szybko na torze, bezpiecznie na ulicy... "
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |