czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
remont piwnicy, "z czym to się je"

W maju/czerwcu zamierzam zabrać się za organizację pomieszczenia w piwnicy (ma powstać taki pokój spotkań, żeby mogli znajomi wpadać na pogawędkę, oglądanie filmów, czy drobną imprezkę)

Piwnica jest w stanie surowym. Pewnie będzie trzeba połozyć na ściany jakiś karton gips, zrobić posadzkę, zabezpieczyć przed wilgocią, wymienić okno drzwi i pewnie kilka innych rzeczy. Jestem mega zielony w tych tematach, nigdy nie miałem okazji nic remontować, więc jeśli znacie jakieś strony, filmiki, artykuły etc. gdzie są opisane porady, dotyczące wykańczania wnętrz, to b. proszę o zamieszczenie albo info na prv.
Chodzi mi o np coś w stylu układanie płytek porady

Krok po kroku co i jak robić, żeby można było na spokojnie samemu działać... oraz czy orientuje się ktoś gdzie w okolicy naszego miasta mógłbym pokupować niezbędne do tego remontu rzeczy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: remont piwnicy, "z czym to się je"

Masz tu przykładowy link , a po prawej stronie inne pokrewne , wchodż i szukaj ...

http://www.youtube.com/watch?v=DeaoBO6gNSA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5Eti0alD-5E&feature=related

Rammstein

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org