Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rycerska |
wiecie co sie stalo na rycerskiej ze byla karetka i policja?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rycerska |
Jasia w kaftanie wynosili. Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
kieruje to pytanie to normalnych ludzi takze ty odpadasz.
|
|
zezowaty i raqlan dawali sobie buziaczki na zgodę :)
|
|
Słyszałem, że jakaś starsza pani się przewróciła, ale chyba to nic poważnego. Tak przynajmniej mówi mój znajomy, który właśnie u mnie siedzi :)
|
|
maruda, ty to mnie w pompę możesz cmoknąć ! I loda lepiej zrób andzi c vel CXRSa1 wszak , aż takim przyjacielem twoim się teraz zrobił .
|
|
zezowaty:0 raqlan twoim wiekszym przyjacielem jest :) Pod twoja nieobecnośc wypowiada się w twoim imieniu:):) Widocznie masz słodkie usta złotousty:):):)
|
|
zezowate kto tobie??? często pomaga w załatwianiu potrzeb fizjologicznych???? bo od jakiegoś czasu nie wspominasz nic o mokrych majtach czy oddawaniu moczu na kogoś ??????
|
|
maruda , wszędzie cię pełno i włazisz wszystkim , jak brudna koszula w d... ę z głupimi uwagami . NIE ZAŚMIECAJ LUDZIOM TEMATU !
|
|
Normalny człowiek nie zadaje takich pytań, w dodatku publicznie na forum. Gdybyś pomieszkał w większym mieście łeb by Ci eksplodował z ciekawości, tu karetka tam radiowóz tu znowu straż ku*wa co za naród.
|
|
Normalny człowiek zauważa że obsrywa innych i nie zwraca innym uwagi że źle robią:)))
|
|
zezowate mendo, prawda czy fałsz? zezowate kto tobie??? często pomaga w załatwianiu potrzeb fizjologicznych???? bo od jakiegoś czasu nie wspominasz nic o mokrych majtach czy oddawaniu moczu na kogoś ??????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |