Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KFC w Łomży?? |
Czy w Łomży będzie w którejś galerii KFC ?????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KFC w Łomży?? |
Nie, KFC nie jest zainteresowane by w Łomży otwierac swoja restauracje.
|
|
A skąd wiesz , ze nie jest zainteresowane ?
|
|
NIE będzie .
|
|
Masakra ...
|
|
bendzie! juz CV skladalem jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
juz sie pchaja do Łomzy .....
|
|
rolnik69 . JUŻ Wam ODPOWIEDZIAŁ zgodnie z prawdą !
|
|
nie będzie, pod względem liczebności KFC nie może się "otworzyć", za małe miasto ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
Po mojemu powinni otworzyć KFC lepsze od Mc Donald ...
|
|
ba... ...ale to tylko moje zdanie...
|
|
ten bar na dworcu by zbankrutował i już dresy nie miałyby gdzie co jesć
|
|
W nowej galerii bedzie
|
|
hehe Ale właśnie też słyszałem że ma być w Venedzie. Wszystko się okaże
|
|
Niestety KFC w Łomży nie będzie. KFC swoje punkty otwiera w miastach z liczbą powyżej 100'000 mieszkańców.
|
|
Chyba, że chamy postarają się bardziej i zwiększą swoją migrację do Łomży. A jest skąd migrować - zewsząd tyle wsi.
|
|
lambo, myslisz sie. u mnie jest kfc i jest 28tys ludzi. Nie tak daleko mnie jest tez w miejscowosci z 26tys jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
KFS wlasnie ma byc na legionow naprzeciwko blaszaka w budynku co miles klub tam bylo do wynajecia i wlasnie KFS to wzielo nie dlugo ma byc otwarcie
|
|
To działajcie róbcie dzieci :D to otworzą
|
|
KFC na dzień dzisiejszy nie jest zainteresowane otworzeniem restauracji w zadnej galerii w Łomży ze względu na ilość mieszkańców w mieście oraz dlatego że mało kto chce wynająć lokal oprócz sieci. PoZdrawiam
|
|
|
Zgadzam się z A-Z, nie wiedzieć czemu czyżby błąd w obliczeniach? Czyżby przejezdnych Litwinów zaliczyli do mieszkańców w Suwałkach? http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Forum: KFC (Kentucky Fried Chicken) 20.06.2010 micols wypowiedź: 1 *.254.208.162 Witam. Chciałbym w swoim mieście około 80 - 90 tys mieszkańców otworzyc KFC (Kentucky Fried Chicken) na podstawie franchisingu. Czy jest to wogóle w Polsce możliwe, jeśli tak, to jaki musze mieć kapitał początkowy? bo z tego co wiem to na Polskę franczyzobiorcą jest AmRest a oni nie udzielaja franczyzy. Czy to prawda? Czy wie ktoś cos na ten temat?? 20.06.2010 live wypowiedzi: 2 *.dynamic.gprs.plus.pl Hej, w Polsce nie ma szans na otworzenie KFC lub Pizza Hut na takich zasadach, oni sami otwierają,
|
|
Ja wiem tylko tyle , że oni nie dają franczyzy tylko otwierają sami . A I WYDAJE SIĘ mi , że u nas jest więcej mieszkańców niż w Suwałkach . U nas jest ponad 100
|
|
Tak , w Galerii Narew otworzą wam Starbucks Coffee i Restaurację SUBWAY .
|
|
wyw niestety, Łomża aż tak liczna nie jest, ale Suwałki są zblizone liczebnością i pomimo iż nie przekraczają setki, a nawet sporo im brakuje, KFC ośmielił się otworzyć swe wrota. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Ale wydaje mi się , że w Suwałkach jest mniej , chociaż mogę się mylić.
|
|
te cale suwalki to jeszcze gorsze zadupie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ludność Suwałk stan na 2011 ok. 70 700 osób , Ludność Łomży stan na 2012 ok. 61 700 osób .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |