Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PROTESTUJĘ!!! |
Dzisiejsze internetowe wydanie "Gazety Wyborczej" . Reklama... . Fotomontaż ukazuje kawałek krajobrazu -łąka. Zaniedbana, piaszczysta ścieżka prowadzi do ledwie widocznego zarysu wieży ciśnień i trzech jakichś budynków. Z prawej strony fotomontażu wyrażne zdjęcie butelki z piwem Łomża. Całość tego fotomontażu zasłania wyrażny, bardzo czytelny napis: " nie musisz jechać do Łomży, aby ją poznać!" I o to mi chodzi> Szanowny Panie Prezydencie! Pogoń Pan swoje właściwe służby, niech coś z tym fantem zrobią! Przecież Łomża to nie tylko piwo. To miasto piękne; nowe osiedla, czyste ulice, radosne twarze myślącej młodzieży, przemyślana struktóra starówki, wyższe uczelnie, multum szkół ponadpodstawowych, nowoczesna i nowatorska renowacja wybrzeży Narwi - przecież na tym wszystkim tak bardzo Panu zależy, i słusznie. Dużo inicjatyw kulturalnych, itp, itd. I ten cholerny napis: "nie musisz tu przyjeżdżać..." Ja się z tym nie mogę zgodzić! Mam nadzieję, że UM Łomża spowoduje zlikwidowanie tej bezczelnej, bezmyślnej, kretyńskiej reklamy, a któryś z urzędników napisze coś o sposobie załatwienia sprawy na tym forum! Łomża to nie tylko browar i piwo. PROTESTUJĘ!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PROTESTUJĘ!!! |
nie wstyd ci czytaj tą broszure? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
"nie musisz" nie znaczy "nie możesz"- nie zmusza a proponuje. To tylko reklama, a w Łomży... jak to w Łomży każdy wie jak jest... nie macie gorszych problemów egzystencjalnych? hm...
|
|
popieram Cię cezar1 ! Pani od promocji miasta powinna coś z tym zrobić
|
|
struktura
|
|
Miasto Łomża nie posiada w swoich strukturach jednostki odpowiedzialnej za promocję miasta, więc nie ma co się dziwić, że w Polsce ukazują się bilbordy zniechęcające do przyjazdu w te strony. Odpowiedzialność za promocję jest rozproszona, a ogół działań nieskoordynowana. Najlepszym tego przykładem jest zestawienie wydatków "marketingowych" za zeszły rok, które było przedstawione na 4lomza. Chociaż te wydatki mają mało co wspólnego z marketingiem. Morał tego jest taki jak w felietonie "Rytela", że Łomża jeszcze śpi i ma czas na strzelenie gola. Szkoda, że ten sen przerodził się w śpiączkę.
|
|
hahaha A co obraz jest niezgodny z prawdą - nad miastem brakuje ducha Bozej Opatrzności któremu tu świątynie wyrosły jak grzyby po deszczu jak wysyp rydzyków w okolicy południa pod Łomżyńskim Seminarium Duchownym ? taa... Jakie tu Życie taki tu Obraz życia ... Nie musisz jechać do Łomży żeby Go poznać ... Tak samo jak nie musisz kupować świętej krowy aby napić się świętego mleka ... Kupować gorzelni żeby zalać spiritus(łac.- duch) z browaru i ... ... I budować kapłanom piedestały - kościołki żeby wydostać się z ziemi do raju - dostać się nieba (?) ... ... wherever it is only not here - gdziekolwiek Ono jest byle nie tutaj ?. POZYTYW i NEGATYW (nie tylko) (NIE)Prawdy (NIE)WIARY O czym to świdczy ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |