czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
placek po cygańsku ze "Skarpy"

nigdy więcej placka z tej knajpy!!!! tłusty, prawie bezmięsny (zamiast tego warzywa) Czy ktoś ma podobne odczucia?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: placek po cygańsku ze "Skarpy"

Nie próbowałem, ale mimo ostrzeżenia może kiedyś zaryzykuję ;)
Najlepszy jaki pamiętam (poza własnym ;)) jadłem Pod ś.p. Papugami.. Z tych co pamiętam to dość dobre w Chojnach, Yamie, Konopkach, w tej kolejności.
Ale najlepiej zrobić sobie samemu :p

nom dobre w chojnach i w sawannie :)

Lala22

Masakra ...

najlepszy jaki jadłem to w "Egipcjance" przy krajowej "ósemce" na 188 km

dla ciebie nie dobry a dla mnie najlepszy

jeżeli chodzi o Papugi to się zgadzam, Krysia robiła świetnego placka, "na skarpie był kiedyś dobry ale teraz.................daje wiele do życzenia!!!

jak w domu mama Ci zrobi za małego kotleta to też piszesz o tym na forum?

Jak byś sama gotowała to byś wiedziała, że o smakach lepiej nie dyskutować. Dla ciebie np. gówno może mieć bardzo wyrafinowany i orginalny smak, a najlepiej przygotowany obiad może być nie do przełknięcia.

tak wspominiam okres kiedy Skarpa miała najlepszy okres w swej działalności. Brak było miejsca na zjedzenie obiadu. Był to poczatek funkcjonowania tego lokalu potem było już coraz gorzej i coraz mniejszy ruch. Dzisiaj to juz zapomniana restauracja na mapie miasta.

Sarama

W niedziele byłam na placku w Chojnach, bo jak mówili znajomi znakomity, no ja niestety nie mogę tego powiedzieć. Mąż siedział obok, jadł i się zachwycał. Tak wiec zależy, kto jaki ma smak. Jednym smakuje to innym tamto.

Chojny i Bistro :)

ja na Skarpie dostałem surowe devolaye, przekroiłem, sprawdziłaem, zareklamowałem i.... dotałem te same devolaye tylko podsmażone. Także teraz szerokim łukiem omijam tą knajpę.

polecam placek w Miastkowie, tam w ogóle jedzenie jest rewelacyjne , swieze i stosunkowo niedrogie, często tam wpadamy z rodziną na obiadzik, a placek mmmmmmmmmm- serio -palce lizac

Nie wiedziałem, że w Miastkowie jest jakiś lokal. A gdzie, jeślli można wiedzieć?

O kolego, za Miastkowem duży parking po lewej stronie. Stara zasada, jak tirowcy się zatrzymują na żarcie, to wal śmiało, tanio i dobrze.

Jak tirowcy tam stają to znaczy ze na bank można tam podziobać dobrze ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org