środa, 21 maja 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dekoracja kościoła

Czy ktoś może polecić firmę lub osobę, która w przyzwoitej cenie zrobi dekorację kościoła na ślub?

Proszę o poważne odpowiedzi i podanie konkretnie cen i tel lub adresu :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dekoracja kościoła

_mały_ ? wiesz coś na ten temat ????

--------------------------------------------------------

Masakra ...

Tabernakulum to jedyna dekoracja kościoła. Kto tego nie rozumie zapraszam do teatru.

a co to je te tabernakulum?

i po jaki h..j dekorować ?

za te pieniądze co kroją kiecowi to już powinno być zaje.biście przystrojone i każdy powinien mieć posypane tzn polane :-)

Często kościelni mają swoje dekorację i w opłacie dla nich jest to wliczone. dopytaj się w kościele.

Widzę, że jak zawsze dużo opinii troli. Prosiłam o mądre wypowiedzi.

Maniuszek niestety u mnie w kościele młodzi sami dekorują kościół.

...ja brałem z takiej małej kwiaciarni na przykoszarowej (od strony Mechaniaka)... za ile chcesz za tyle ci zrobi...najtaniej będzie z margaretek...:)

no co qrwa nie jest tak ? te głąby w kiecach za ten hajs powinni sami stroić włącznie z czyszczeniem fug na parkecie :-)

denver sam jesteś głąb, jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to siedź spokojnie w swoim gimnazjum i się nie wychylaj jak dorośli rozmawiają.

Sławek dziękuję za podpowiedź.

Ja wszystkie kwiaty na wesele (wystrój sali, Kościoła, samochodu i wiązanki) zamawiałam w pracowni florystycznej pani J. Winko, tel: 600969960, ale nie wiem czy sie nie zmienił bo to było prawie dwa lata temu.

My zamawialiśmy dekoracje z kwiaciarni,która znajduje się w Kauflandzie,nie wyszło nas dużo,bo zdobyliśmy kontakty do ludzi,którzy mieli tego samego dnia ślub i zrobiliśmy zrzutkę.Pan z kwiaciarni sam nam to zasugerował.Zmieniali tylko świece po każdej mszy.Wystrój bardzo ładny,zresztą mają kilka opcji do wyboru.My byliśmy zadowoleni.Polecam!

A jaki jest koszt takich dekoracji?
Czy w 300 zł można się zmieścić?

Nie pamiętam ile wyszedł sam Kościół, ale wydaje mi się, że dużo więcej. tygrys600 ma rację, żeby dogadać się z innymi parami, które biorą tego samego dnia ślub i się zrzucić.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
PHU MODZELEWSKI oferuje w sprzedaży: kotły C.O. na pellet, palniki pelletowe, wkłady kominowe, kominy izolowane, pellet drzewny. Zapewniam montaż i serwis. Łomża ul. Browarna 5.
tel. 508233425
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org