Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Majówka w Śniadowie |
Zapraszam na Majówkę do Śniadowa 1 maja MAJÓWKA w Śniadowie I BEZALKOHOLOWY Piknik rodzinny HARMONOGRAM IMPREZY: 10.00 – JARMARK ROZMAITOŚCI od 12.00 – PUNKT KONSULTACYJNO-INFORMACYJNY ŁOMŻYŃSKIEGO STOWARZYSZENIA „Zdrowie i Trzeźwość” - GRY, zabawy, KONKURSY dla dzieci i rodziców 16.00 – POKAZ JAZDY KONNEJ 16.30 – KILKA SŁÓW O UZALEŻNIENIU terapeuty uzależnień pani ANNY MAKSYMIUK z Centrum Leczenia Uzależnień NEOFITA z Łomży 17.00 – OTWARTY MITYNG AA w sali GOK Śniadowo 17.15 – FESTIWAL PIOSENKI RELIGIJNEJ „Schody do nieba” 18.15 – przedstawienia kabaretowe 18.30 –„ mocie we wsi hanyska, to sie posuchejcie…”- literatura polska w śląskim wydaniu dyrektora GOK w Śniadowie 19.00 – koncert zespołu „BILL BORD” z Zambrowa 20.00 – 22.00 – tańce pod gwiazdami z zespołem „EXPRES” ok. 21.00 – „ZRANIONY PTAK” – w wykonaniu teatru tańca z ogniem i światłami „KONSTELACJA” z GOK Śniadowo ● ZAPRASZAMY NA RYNEK W ŚNIADOWIE ● 1 MAJA ● ORGANIZATORZY: Wójt Gminy Śniadowo, GOK Śniadowo, Łomżyńskie Stowarzyszenie „Zdrowie i Trzeźwość” PATRONAT: Proboszcz Parafii Wniebowzięcia NMP w Śniadowie INFORMACJE: GOK Śniadowo, tel.: 86/217 61 46
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Majówka w Śniadowie |
no super :-) a alkohol będzie ? ehh qrwa aż mnie się wspomnienia z takich jarmarków przypominają :-) pare piwek i można iść na miting hehe eh normalnie życie jest piękne
|
|
Za alkohol odpowiedzialny będzie Pan Kazik z Jakaci Borki (Szeryf)
|
|
Nad bezpieczeństwem będzie czuwał Palant- junior z Truszk.
|
|
...przynajmniej coś się dzieje - może coś będzie ciekawego do sfocenia... trzeba jechać...:)
|
|
tylko on będzie czuwał nad bezpieczeństwem..? to słabo
|
|
jak pisza BEZALKOHOLOWY to napewno zachecacie ludzi.... Bylo napisac ze tir piwa czeka ;) hehe
|
|
_mały_ jedziesz? ;)
|
|
Jadę,tylko się zastanawiam czy brać ze sobą Mariolkę? MożeTy pojedziesz ze mną?
|
|
widze ze gruba impra sie szykuje. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
_mały_ chętnie bym pojechała ale nie wiem czy Stasiek nie zechce też jechać... wiem - wyślę go na ryby a sama powiem że zostanę w domu bo odezwała mi się kontuzja ( wiesz która - chodzi o tą niegdyś złamaną nogę....) więc możemy się wstępnie umówić :*:)
|
|
Ok,z Mariolką też coś wymyślę.
|
|
na szczaw ją wyślij do jednaczewiaka - majowy najlepszy podobno ;)
|
|
Dobry pomysł,tylko czy Stasiek w tamtych okolicach nie będzie się kręcił z wędką?
|
|
:D dobre... a w sumie dobrze by było jakby się na siebie natknęłi - wtedy więcej czasu my byśmy mieli.... ;)
|
|
No nie wiem? Pogadam z Mariolką jakie ona ma podejscie do szczawiu.
|
|
no wiesz, przekonaj ją że nic tak Ci nie smakuje jak jej wyśmienita zupa szczawiowa...:)
|
|
Mariolka nie jest taka gupia,ona jest po łomżyńskich studiach.
|
|
hahah a to faktycznie głupia nie jest :D tak łatwo nie da sie wpuścić w maliny...:D musimy wymyśleć coś innego - szczaw w takim razie odpada....
|
|
Łomża Aleja Leginów 54D (dawny Avans) dziś? kto zgadnie? Co? 1 Maja (Wtorek) 19.00 do 22.00 impreza plenerowa gra POLITYKA 3 Maja " w tym samym miejscu o tej samej porze..." (Czwartek) 19.00 do 22.00 impreza plenerowa gra TheBL Blues B
|
|
Śniadowo i wielka impreza. Haaa. Zakład, że będzie bójka? Powiadomcie mnie jak już będzie po wielkiej majówce w ŚNIADOWIE :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |